Doliu în familia deputatului PPDA, Dinu Plîngău. Acesta și-a pierdut cea mai apropiată persoană

lumanare doliu ACTUAL

Tatăl deputatului PPDA, Dinu Plîngău, a decedat astăzi, 30 martie 2021. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook de către deputatul și colega de fracțiune, Maria Ciobanu.

”Fracțiunea parlamentară Platforma DA are cel mai tânăr deputat, dar și cel mai inteligent. Profesoară fiind de specialitate, îmi făceam mari griji la început de mandat să nu sufere, deoarece este foarte dificil în Legislativul de la Chișinău să poți rămâne tu în toate situațiile. Să nu te dezici de convingerile tale, să te descurci în felul de a fi al multor deputați, să crezi doar faptelor etc. Dinu Plângău s-a integrat repede, deși este o fire foarte sensibilă. A înțeles pe viu întelepciunea proverbului “De șapte ori măsoară, o dată taie!”

Azi tânărul deputat Dinu Plângău a rămas fără tată, care avea doar puțin peste 50 de ani… Ne pare foarte rău, Dinule… Împărtășim durerea ta și marea pierdere. Dumnezeu să îl aibă în grija Sa! Condoleanțe familiei…”, se arată în postarea Mariei Ciobanu.

Andrei Năstase, liderul partidului și-a împărtășit empatia cu colegul său de partid, scriind într-o postare pe Facebook despre faptul că și el și-a pierdut tatăl cu 43 de ani în urmă și știe cum e asta.

Doliu în familia deputatului PPDA, Dinu Plîngău. Acesta și-a pierdut cea mai apropiată persoană

Redacția Sinteza își exprimă condoleanțe pentru familia deputatul Dinu Plîngău!

sinteza.org

Lasă un răspuns