Mii de ziare electorale ale candidatului Igor Dodon, surprinse la editura de stat Universul

POLITIC

Ziarele electorale ale candidatului Igor Dodon ar fi tipărite la Editura Universul, care este o întreprindere de stat, şi nu la Edit Prim Grup, aşa cum se scrie pe ziar. Cel puţin asta declară liderul ODIP, Vlad Bileţchi, care astăzi, împreună cu deputatul Oazu Nantoi au depistat mii de ziare electorale, scoase din depozitul Editurii Universul.

Vlad Bileţchi declară că a surprins astăzi, un microbuz plin cu ziare electorale ale candidatului Igor Dodon. Astfel de ziare a găsit şi la intrarea în depozitul editurii Universul, deşi pe ziar, în partea de jos, scrie că acestea sunt tipărite la Edit Prim Grup.

Purtătorul de cuvânt în perioada campaniei electorale al lui Igor Dodon, ne-a îndemnat să ne adresăm reprezentanţilor editurii. „Nu este preocuparea noastră”, ne-a spus Ludmila Muntean.

Uşile depozitului editurii au fost închise, accesul fiind astfel restricţionat. La faţa locului a venit poliţia, însă Vlad Bileţchi declară că cercetarea cazului are loc extrem de lent.

De asemenea, la faţa locului a venit şi deputatul PAS Igor Grosu.
 
Deputatul Sergiu Litvinenco declară că este vorba despre o utilizare obraznică a resurselor administrative (resurselor statului) în favoarea lui Igor Dodon.

sinteza.org

Lasă un răspuns