FOTO// Cristian Rizea publică discuțiile secrete cu Mariana Rață: Atunci nu eram ,,Penal”

cristian rizea publica discutiile secrete cu mariana rata ACTUAL

Fostul deputat român, Cristian Rizea, a decis să publice o parte din discuțiile secrete purtate în trecut cu jurnalista TV8, Mariana Rață. Printr-o postare pe pagina sa de Instagram, aceasta susține că la solicitarea insistentă a prezentatoarei, s-ar fi întâlnit cu ea în sala de protocol de la TV8.

Mai mult, Rizea dezvăluie că planul real folosit de Rață în cadrul discuțiilor, a fost aflarea informaților de la ex-deputat despre așa personalități ca: Veaceslav Platon, Vladimir Plahotniuc, Igor Dodon, Vladimir Filat și Alexandr Stoianoglo.

Potrivit lui Rizea, întrevederea cu cunoscuta jurnalistă ar fi avut loc la mijlocul lunii mai, anul curent.

Dragi Prieteni iata dovada faptului ca in data de 11 mai ora 15 la solicitarea Marianei Rata m-am intalnit cu ea in sala de protocol de la TV 8 unde sub pretextul ca ar vrea sa ma invite la emisiunea ,,Cutia Neagra” ,era de fapt interesata sa afle ce stiu despre Platon, Plahotniuc, Dodon, Filat si Stoianoglo !
Ulterior am inteles ca scopul ei era de fapt sa-i informeze pe complicii sai despre ceea ce vreau sa dezvalui …

Aveți alaturat un print screen din conversatia de pe whatsapp dintre mine si Mariana Rata…
Atunci nu eram ,,Penal”…

Asta ca sa vedeti adevarata fata a celei care vrea sa va manipuleze in continuare prin emisiunile ei !”, a scris Rizea.

FOTO// Cristian Rizea publică discuțiile secrete cu Mariana Rață: Atunci nu eram ,,Penal"
Captură Foto: Instagram/mihai_rizea_cristian

Amintim că, Cristian Rizea menționa zilele trecute că prezentatoarea TV8, Mariana Rață, ar fi amanta fostului șef de la Procuratura Anticorupție, Viorel Morari. Mai mult de atât, Rață ar fi știut despre relația amoroasă dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon, deoarece ar locui într-un bloc cu acesta.

Rizea a făcut aceste declarații în două videoclipuri publicate pe rețelele de socializare.

Ulterior, fostul deputat român declara cu toată responsabilitatea că postul de televiziune – TV8, ar fi primit în ultimii ani, fonduri externe în valoare totală de 2 543 500 USD.

Informația a fost prezentată, cu precizarea surselor de unde au venit donațiile și scopul acestora, de către ex-senatorul român, care a mers la sediul TV8, situat pe strada Calea Orheiului 28/1, după cum spune el, pentru a dezvălui adevărata față a prezentatoarelor de televiziune care se fac complice cu infractorii ce au devalizat Republica Moldova.

La rândul său, moderatoarea emisiunii Cutia Neagră, Mariana Rață a comunicat recent pe Facebook că l-a anunțat pe penalul fugar Cristian Rizea în judecată pentru defăimare și calomnie.

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Hans

    Ex senatorul e de fapt ex-deputat. Nu a fost senator niciodata.