A fost DEMIS din funcție pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță!

10753015f27bb8730d62 1596441116th6wjv1 POLITIC

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță ar fi fost demis din funcție cu puțin timp în urmă. Anunțul a fost făcut de către Primarul General al Capitalei, Ion Ceban:

”Sectorul Botanica este cel mai mare sector din municipiul Chișinău și așa cum spuneam anterior, au fost mai multe tentative să acordăm încredere administrației Preturii sectorului Botanica, iar în consecință, lucrurile nu se mișcă așa cum ne-am dori cu toții. Concluziile mele sunt nesatisfăcătoare. Cred că și colegii mei se alătură acestor concluzii”, a declarat primarul.

Acesta a mai adăugat că, chiar dacă sunt anumite mișcări după ultima sa vizită și anume în ceea ce ține salubrizarea, tarabe și gherete, asta nu este suficient. Sectorul este în continuare murdar, iar acest lucru nu poate fi tolerat.

Primarul a menționat că solicită imediat demisia Pretorului sectorului Botanica, iar termenul limită de prezentare a cererii de demisie este până în seară. Le fel, edilul a prezentat un nou pretor interimar care ar ocupa funcția și este vorba despre Diana Guba, consilier în cabinetul primarului General al capitalei.

Amintim că domnul Boris Prepeliță a fost atenționat de mai multe ori că va fi demis pentru că nu și-ar îndeplini obligațiile de serviciu.

sinteza.org

Lasă un răspuns