Cum arată penisul perfect în viziunea femeilor

LIFE

De la măsurătorile făcute pe ascuns, în vestiarul şcolii, până la comparaţia cu vreun star porno, adolescenţii şi bărbaţii par să aibă o obsesie comună: mărimea penisului. Ei bine, un studiu efectuat de la cercetători de la UCLA şi Universitatea din New Mexico vă poate face să răsuflaţi uşuraţi. Nu, femeile nu-şi doresc un penis enorm, dar au o idee destul de bună despre cum arată penisul perfect.

Potrivit unui studiu publicat în revista de ştiinţă PLOS One, femeile nu preferă cu adevărat penisurile foarte mari, aşa cum cred cei mai mulţi bărbaţi. Ceea ce face un penis perfect, în accepţiunea prticipantelor la studiu, sunt alte criterii.

Totuşi, pornind de la una dintre cele mai mari întrebări pe care o au bărbaţii referitor la organul sexual, studiul a relevat cu totul alte cifre decât cele pe care şi le imaginează bărbaţii.

În cadrul studiului, Dr. Nicole Prause şi o echipă de cercetători au prezentat, unui grup de 75 de femei, poze cu 100 de penisuri erecte. 

Care e lungimea ideală

Participantele la studiu au selectat dintre acestea doar 33 de fotografii, iar cercetătorii le-au tipărit 3D. În continuare, ele au exprimat două preferinţe şi au ales ceea ce ar dori pentru o relaţie de lungă durată şi ce le-ar tenta pentru o legătură de o noapte.

Iar rezultatele au fost destul de asemănătoare. În ceea ce priveşte un partener stabil, dimensiunile ideale ar fi o lungime de 16 cm şi o circumferinţă de 12,1 cm. La un partener de o noapte, femeile au preferat un penis cu o lungime de 16,2 cm şi o circumferinţă de 12,7 cm. Chiar dacă aceste dimensiuni sunt uşor peste medie, ele sunt totuşi departe de dimensiunile cu care se laudă sau pe care şi le doresc mulţi bărbaţi.

Nu lungimea este cel mai important lucru pentru femei

Însă nu lungimea este cel mai important factor atunci când femeile decid dacă un penis este perfect. Alte criterii sunt mult mai importante, în următoarea ordine: aspectul general al penisului, aspectul părului pubian, aspectul pielii care acoperă organul sexual, forma glandului, aspectul scrotului, poziţia şi forma orificiului uretral. Lungimea penisului a fost printre ultimii factori luaţi în calcul, demonstrând, că, de fapt, lungimea nu (prea) contează.

sinteza.org

Lasă un răspuns