VIDEO// Un filmuleț cu activista a opoziției din Rusia, Liubov Sobol a fost plasat pe un site cu filme pentru adulți

un filmulet cu activista a opozitiei din rusia liubov sobol a fost plasat pe un site cu filme pentru adulti EXTERN

Un filmuleț cu activista a opoziției din Rusia, cea care este și jurista Fondului de luptă împotriva corupţiei a opozantului Navalnîi, Liubov Sobol, a fost plasat pe un site cu filme pentru adulți.

Despre apariția activistei pe site-ul cu filme pentru adulți a relatat un canal de Telegram din Rusia, unde a și fost plasată o imagine în care apare filmulețul 18+.

VIDEO// Un filmuleț cu activista a opoziției din Rusia, Liubov Sobol a fost plasat pe un site cu filme pentru adulți
Foto: Telegram/НеТолерантноЖе)

Precizăm că, Liubov Sobol a anunțat zilele trecute că renunță la campania sa electorală pentru alegerile în Duma de Stat a Rusiei, pentru a-și proteja echipa de legea draconică ce țintește activiștii lui Navalnîi.

Anunțul lui Sobol a urmat după aprobarea finală a legii care interzice participarea la alegeri a membrilor organizațiilor declarate de autorități drept extremiste. Pe 10 iunie, un tribunal de la Moscova a decis că Fundația anticorupție a lui Navalnîi este una extremistă. Liubov Sobol a explicat că, în această situație, ea nu poate să asigure securitatea colaboratorilor săi, a voluntarilor și donatorilor.

Politiciana a mai spus că Fundația sa va continua să ceară în justiție anularea deciziei prin care a fost etichetată ca extremistă.

sinteza.org

Lasă un răspuns