AUDIO// Candidat PAS pentru alegerile parlamentare anticipate AMENINȚĂ cu răfuială fizică

unnamed 4 POLITIC

Petru Frunze, deputatul ales pe lista Blocului ACUM în anul 2019, se vrea pentru încă un mandat în Parlament, doar că de această dată pe lista electorală a Partidul PAS, condus de Igor Grosu. Aceste se regăsește sub numărul 23 al listei. Într-o interceptare telefonică, acesta amenință un localnic al satului Puhoi, susținând că după alegeri „se va clarifica” cu el.

AUDIO// Candidat PAS pentru alegerile parlamentare anticipate AMENINȚĂ cu răfuială fizică

În timpul discuției, cetățeanul amenințat de deputatul PAS a făcut o declarație foarte gravă, precum că Frunze a omorât oameni.

Anterior, Petru Frunze a mai fost în vizorul mass-media, după ce în cadrul unei campanii electorale, a fost surprins cum dă mită alegătorilor. Atunci, acesta corupea alegătorii pentru un vot în favoarea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Momentul a fost postat de către candidatul Partidului Mișcarea Populară Antimafie pe circumscripția națională, Ion Agreci.

Declarațiile Maiei Sandu cu privire la „faptele minunate” realizate de candidatul blocului ACUM, Petru Frunze, combinate cu imaginile în care bătrânii încearcă să-și rupă o bucățică de pește din cheagul de gheață par a fi penibile cel puțin.

Amintim că Petru Frunze a recunoscut că în anul 2006 a bătut și deposedat de bunuri un bărbat.

sinteza.org

Lasă un răspuns