Lovitură de proporţii: Zidane a decis să plece de la Real Madrid şi şi-a ales viitoarea destinaţie

zinedine zidane 1 1 LIFESTYLE

Zinedine Zidane a scris istorie la Real Madrid, formaţie cu care a câştigat 3 trofee UEFA Champions League la rând, iar acum este aproape de a duce echipa în semifinalele celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

Zinedine Zidane vrea să plece de la Real Madrid

Real Madrid a învins-o pe Liverpool cu 3-1 în prima manşă a sferturilor şi este favorită la calificarea în penultimul act, dar „Zizou” vrea să plece de pe Bernabeu. 

Antrenorul francez se simte „epuizat fizic şi mental” şi, conform presei spaniole, în vară se va despărţi de Real Madrid, deşi mai are contract până în 2022.

În urmă cu câteva zile, Zinedine Zidane a recunoscut că „Juventus e o echipă care va fi mereu în sufletul său”, iar acum Football Italia anunţă că este o chestiune de timp până antrenorul francez va prelua „Bătrâna Doamnă”.

Juventus, următoarea destinaţie pentru Zinedine Zidane

Jurnaliştii italieni, care citează cotidianul spaniol AS, unul dintre ziarele „de casă” ale Realului, anunţă că „Zizou” este sigur că va sta la un moment dat pe banca formaţiei la care a jucat între 1996 şi 2001, iar acest moment ar putea veni mai repede decât ar putea crede oricine.

„Nu se pune problema dacă, ci când va reveni Zidane la Torino.”, notează AS, iar Football Italia anunţă că momentul potrivit pentru această mutare este în vară. Viitorul lui Andrea Pirlo atârnă de un fir de aţă, după eşecurile din Serie A şi Champions League, unde bianconerii au fost eliminaţi încă din optimi, de FC Porto.

În campionat, Juve e pe 3, la 12 puncte de liderul Inter Milano, şi şansele la titlu sunt practic inexistente.

Zidane, care se află în cel de-al doilea mandat al său la Real Madrid, mai are contract cu „albii” până în iunie 2022, dar pare decis să plece şi şi-a ales deja viitoare destinaţie: Juventus.

11 trofee a cucerit Zinedine Zidane la Real Madrid, ca antrenor: Liga Campionilor (3), Campionatul Mondial al Cluburilor (2), Supercupa Europei (2), titlul în La Liga (2) și Supercupa Spaniei (2).

sinteza.org

Lasă un răspuns