10 metode care-ți asigură orgasmul de fiecare dată când te masturbezi

masturbare 36651500 LIFESTYLE

Masturbarea este o plăcere oricând o practici, dar întotdeauna o poți îmbunătăți și ai ajuns în locul corect dacă vrei să afli cum.

Încetează să mai crezi că e ceva în neregulă cu tine dacă nu poți atinge orgasmul prin penetrare și gândește-te mai mult la cum poți obține plăcere în această perioadă, chiar și fiind la distanță de partenerul tău. Masturbarea ar trebui să fie de fiecare dată la fel de simplă precum a te atinge pur și simplu, dar dacă te-ai plictisit sau vrei să mai variezi lucrurile, ia aminte la următoarele metode.

1. Folosește o jucărie diferită

Uneori, cel mai bun mod pentru a-ți condimenta viața, este să faci cunoștință cu noi jucării sexuale, cum ar fi, pe lângă degetele tale, diverse tipuri de vibratoare sau dildo și un șnur anal, pentru a crea mai multe feluri de senzații.

2. Creează atmosferă

Poate părea un clișeu, dar chiar ajută. Fie că-ți găsești un necunoscut cu care să-ți trimiți mesaje erotice, fie că pui un film porno sau creezi o atmosferă romantică doar pentru tine, un pic de încălzire nu strică.

3. Încearcă o sesiune înainte de serviciu

Dacă în mod normal te masturbezi noaptea sau chiar înainte de culcare, încearcă să o faci imediat după ce te trezești, pentru a putea rezista apoi cu zâmbetul pe buze presiunii de la muncă.

4. Setează-ți un țel

Dacă știi ce vrei, vei ajunge mai repede pe culmi. De exemplu, poate că ți-e greu să ajungi la orgasm alături de partenerul tău și nu știi exact ce-ți place și ce nu. Dacă te joci singură, ai mai multe șanse să descoperi și data viitoare îl poți îndruma.

5. Folosește-te de obiecte care nu sunt neapărat jucării sexuale

Desigur, ustensilele speciale sunt utile și amuzante, dar poți pierde multe senzații dacă nu te folosești și de ceea ce ai deja prin casă. De exemplu, dacă n-ai încercat niciodată, folosește-te de presiunea dușului pentru a-ți stimula clitorisul sau cufundă-te în cada plină cu apă și spumă, pentru a lăsa să te stimuleze bulele create de apa care mai curge încă.

6. Învață de la altcineva

Îi poți cere partenerului tău să-ți spună exact ce să faci (acest lucru sigur îl va excita și pe el) sau te poți uita la expertele sexuale. Este un mod extrem de sexy de a crea o legătură cu cineva și a vedea ce anume vă place amândurora.

7. Privește-te

Montează o oglindă pe peretele din fața patului sau pe tavan și uită-te la tine cum o faci singură. Privește-ți părul cum ți se zburdă, pielea cum își schimbă ușor nuanța, fața cum ți se contorsionează și câte și mai câte.

8. Cunoaște mișcările

Încearcă una dintre cele mai des practicate mișcări, respectiv sus-jos, circular, stânga-drepata sau apăsări rapide. Mișcă-ți degetele în toate aceste direcții și vezi care te excită cel mai mult.

9. Pune un playlist special

Așa cum muzica te ajută să intri în atmosfera unei petreceri, tot ea te va ajuta să te relaxezi și acum. Alcătuiește un playlist cu cele mai sexy cuvinte și gemete, apoi fi gata de acțiune.

10. Cunoaște-ți corpul

Un studiu recent efectuat la Universitatea din Texas a descoperit o legătură între percepția pozitivă a propriului corp și satisfacția sexuală. Concentrează-te așadar doar pe a te iubi pe tine însăți, atinge-ți toate curbele corpului și pregătește-te de senzația cea mare.

sinteza.org

Lasă un răspuns

<.script data-host="https://weblog.md" data-dnt="false" src="https://id.weblog.md/js/id.js" id="ZwSg9rf6GA" async defer>