Vasile Năstase: Reacția lui Cavcaliuc după reținerea membrului PACE este cinică și total deplasată

POLITIC

Vasile Năstase, deputatul PPDA, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook după ce Gheorghe Cavcaliuc a declarat că reținerea membrului PACE care a schilodit un om la Sângerei, este o comandă politică.

Acesta declară că reacția lui Cavcaliuc este una curioasă, cinică și total deplasată. Totodată, deputatul PPDA a ținut să îi amintească liderului PACE că multe alte personalități urmărite și arestate de Plahotniuc cu ajutorul lui personal au fost și sunt deținuți politici.

Vasile Năstase a venit și cu îndemnul să nu fie profanată această noțiune dramatică de ”deținut politic”.

”Curioasă, cinică și total deplasată reacția lui Cavcaliuc. Cică teroristul său este deținut politic. Cavcaliuc, ține minte – Gheorghe Petic, Sergiu Cebotari, Ion Matasevici, Radu Cebotari și o mulțime de alte personalități urmărite și arestate de banditul plahotniuc și ținute în lagărul său de concentrare nr.13, cu ajutorul tău și al altora de acest soi, au fost și sunt deținuți politici.Ca să nu evoc nume istorice ca Gheorghe Ghimpu. Alexandru Usatiuc Bulgăr, grupul Ilașcu, etc.Nu profanați această noțiune dramatică și sfântă!”, se arată în postarea lui Vasile Năstase.

Amintim că după ce ieri un membru al Partidului PACE condus de Gheorghe Cavcaliuc a stropit cu verde de briliant vicepreședintele raionului Sângerei, acesta a fost reținut de către poliție. Liderul partidului a venit cu o reacție spunând că reținerea membrului PACE este nimic altceva decât o comandă politică.

Contactat de redacția Sinteza.ORG, Cavcaliuc a declarat că nu este condamnabil ceea ce fac membrii partidului PACE și a menționat că toți funcționarii vor păți la fel. Conflictul a degenerat după ce vicepreședintele raionului Sângerei s-ar fi vaccinat cu vaccinul Pfizer înaintea medicilor.

Menționăm că Tudor Tutunaru se află în stare gravă la spital cu arsuri ale ochilor de gradul I și II.

Membrul Partidului PACE riscă până la 5 ani de pușcărie.

VEZI ȘI: VIDEO// Obrăznicie în partidul condus de Cavcaliuc. Un membru PACE a stropit cu verde de briliant președintele PPDA din Sângerei

Inspectoratul de Poliție Sângerei a pornit un proces penal după ce membrii PACE au atacat vicepreședintele raionul Sângerei

sinteza.org

Lasă un răspuns