VIDEO// Obrăznicie în partidul condus de Cavcaliuc. Un membru PACE a stropit cu verde de briliant președintele PPDA din Sângerei

vicepresedintele raionului sangerei stropit cu verde de briliant de un membru al partidului pace condus de cavcaliuc video 165972 1617736318 POLITIC

Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de un membru al partidului PACE, condus de fostul șef adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc. Ultimul fiind nemulțumiți de faptul că acesta s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19 cu una dintre dozele destinate medicilor. La fața locului au fost chemați oamenii legii, transmite Agora.md.

Incidentul s-ar fi întâmplat marți, 6 aprilie, în jurul orei 18:00, în fața casei de locuit a vicepreședintelui raionului. Din imaginile postate pe o rețea socială se vede cum un bărbat care poartă vesta partidului PACE îl stropește pe Tudor Tutunaru cu verde de briliant.

„PACE va pedepsi pe fiecare funcționar corupt care și-a permis să se vaccineze în detrimentul medicilor, care salvează zeci de oameni în fiecare zi. Nu este de tolerat așa comportament. (…) Vicepreședintele folosește mașina de serviciu în scop propriu”, a spus unul din membrii PACE.

La venirea polițiștilor, membrii PACE au solicitat ca vicepreședintele raionului să fie testat alcoolscopic. În cele din urmă, aparatul Drager nu a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat. Și membrii partidului au fost testați cu aparatul „Drager”.

sinteza.org

Lasă un răspuns