BREAKING// Activistul PACE care l-a stropit pe vicepreşedintelui raionului Sângerei cu verde de briliant – REȚINUT

vicepresedintele raionului sangerei stropit cu verde de briliant de un membru al partidului pace condus de cavcaliuc video 165972 1617736318 POLITIC

Cazul vicepreședintelui raionului Sângerei, care în seara zilei de ieri a fost stropit cu verde de briliant de către membrii unui partid politic va fi cercetat sub aspect penal.

Procuratura raionului Sângerei a inițiat astăzi două cauze penale pentru ”huliganism comis de două sau mai multe persoane” și ”chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

Acum câteva clipe, procurorii l-au reținut pe președintele organizației teritoriale al formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, acesta urmând a fi audiat pe marginea cazului.

Victima se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

Acțiunile de urmărire penală sunt în derulare, iar Procuratura va reveni cu detalii pe parcurs.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

Amintim că în seara zilei de ieri, un membru al Partidului PACE condus de Gheorghe Cavcaliuc, a stropit cu verde de briliant vicepreședintele raionului Sângerei. Acesta se află în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul I și II.

Gheorghe Cavcaliuc spune că gestul făcut de membrul PACE nu poate fi condamnabil, iar toți funcționarii vor păți la fel.

sinteza.org

Lasă un răspuns