O fetiță de 12 ani a fost găsită strangulată în propria casă

ambulanta 1121 e1389971469290 ACTUAL

O fetiță de 12 ani s-a spânzurat, joi seara, în apartamentul în care locuia în  Cisnădie, fiind găsită inconştientă de fratele ei, în vârstă de 9 ani, care imediat şi-a sunat tatăl, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie. Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a arătat Elena Welter.

Potrivit IPJ, medicii şi poliţiştii ajunşi în apartament nu au mai putut decât constata decesul fetiței.

„Din păcate, la faţa locului, medicii şi poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunţând decesul fetiţei. În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei”, a spus reprezentanta IPJ, informează Agerpres.

sinteza.org

Lasă un răspuns