VIDEO// ACUZAȚII RECIPROCE Ć®ntre Emilian Crețu și Andrei Bolocan: Tu și Nata sunteți niște mediocrități

cretu da sunt roman andrei bolocan emisiunea lumina nata albot ACTUAL

Un conflict aparent nevinovat a degenerat Ć®ntr-un conflict de proporții cu injurii și acuzații reciproce. Este vorba despre vloggerul Emilian Crețu și Andrei Bolocan.

Deocamdată nu se cunoaște de la ce a Ć®nceput conflictul, dar putem presupune că Emilian Crețu l-ar fi acuzat pe Andrei Bolocan și soția sa, Nata Albot, de luare de mită. Vloggerul a venit cu o reacție după conflictul dintre Bolocan și Primarul General al Capitalei, iar replica vloggerului canadian nu a Ć®ntĆ¢rziat să apară.

ā€Unii dintre voi m-ați Ć®ntrebat despre scandalul dintre Andrei și Ion Cebam. Eu Ć®mi voi zice doar părerea mea. Mesajul primarului este unul prostesc și te duce cu gĆ¢ndul la anii 90 cu răket, bratva, pumn Ć®n bot și te-am ucis. Dacă vorbim despre etapa a doua, despre cei 60.000 de lei pe care se presupune că i-a luat Nata Albot și Andrei Bolocan ca mită. Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar dacă este un adevăr, atunci aceste persoane sunt niște mediocrități și niște mincinoși, nulități care se dau cineva, dar sunt altcineva.ā€

Ǝn replică, Andrei Bolocan a venit cu un mesaj video Ć®n care Ć®l face cu ou și cu oțet pe Emilian, Ć®nvinuindu-l de faptul că acesta ia bani de la politicieni condamnați penal, de la Adriano Dulgher și de la alte personaje controversate.

ā€După mai multe scamatorii obișnuite lui Bolocan, acesta l-a Ć®ntrebat pe Emilian dacă pune preț pe ceea ce scoate pe gură? Tu pui preț pe comunitățile tale? Pe miliardele de oameni care te urmăresc? Sau pur și simplu ești gata să repeți orice prostie și nu-ți pasă de impactul acestui gunoi care iese din gura ta. Pui preț sau nu? Sănătate Emilianā€, a conchis Andrei Bolocan.

Redacția Sinteza.ORG oferă dreptul la replică tuturor celor vizați Ć®n acest articol!

VEZI ȘI: FOTO// Primarul Ion Ceban, supărat pe Andrei Bolocan. Edilul spune că acesta i-a atacat familia

Copiii și soția lui Ceban nu sunt unicii atacați de bloggerul Bolocan

Ion Ceban: Nata Albot a Ć®ncasat 60.000 lei din bugetul municipal pentru promovarea educației online

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Boggy

    Vlogger CANADIAN ?? WHAT THE ACTUAL FUCK!