Orgasmul cervical, cea mai intensă plăcere. Ce este şi cum îl experimentezi

LIFE

Orice femeie care a avut orgasm ştie ce senzaţie are în acel moment, dar este foarte dificil să exprime această stare în cuvinte. Totodată, ştim că fiecare femeie este diferită şi experimentează senzaţii şi stări diverse.

Majoritatea femeilor obţin orgasmul prin stimularea clitorisului. Altele reuşesc prin penetrare vaginală sau chiar cu ajutorul stimulării intense a sânilor. Cele mai norocoase vor spune că cel mai intens este însă orgasmul cervical. 

Prin ce se diferenţiază orgasmul cervical de restul? În acest caz, creşterea în intensitate către punctul culminant este mai lentă şi mai de durată.

Potrivit tradiţiei tantrice, orgasmul cervical este cel mai profund şi plin de însemnătate tip de orgasm pe care îl poate avea o femeie. Cervixul este canalul care uneşte vaginul de uter şi este considerat centrul energiilor feminine, fiind conectat cu spiritul unei femei, cu inima ei, cu creativitatea şi întreaga ei fiinţă. 

Orgasmul cervical-uterin poate fi foarte profund şi intens, nu doar la nivel fizic. Este însoţit de emoţii puternice, dragoste, sentimentul de uniune cu partenerul, dar şi de reîntregire personală. Este caracterizat prin contracţii vaginale şi uterine intense. Energia şi plăcerea se simt, însă, în tot corpul.  

Cum obţii orgasmul cervical?

Pentru a stimula cât mai bine cervixul, potrivit The Orgasm Answer Guide, „cuplul ar trebui să se poziţioneze astfel încât să existe o penetrare adâncă. Una dintre aceste poziţii ar putea fi cu femeia întinsă pe spate, cu picioarele ridicate şi puse fie pe spatele sau în jurul gâtului bărbatului. Penetrarea adâncă este mai probabilă dacă femeia îşi trage picioarele către propriul corp. Stimularea adâncă poate fi îmbunătăţită şi prin plasarea unei perne sub partea inferioară a spatelui ei”.

Chiar dacă la început poate fi uşor dureros, la un moment dat va fi cuprinsă de o senzaţie incredibilă de plăcere. Orgasmul cervical necesită între 30 şi 60 de minute de stimulare internă. Relaxarea este cheia. 

Multe femei pot găsi stimularea cervixului ca fiind inconfordabilă şi dureroasă, în timp ce altele pot iubi asta. Nu toate pot încerca să aibă acest tip de orgasm atingând cervixul.

Încearcă să acorzi mai mult timp corpului tău, să îi asculţi dorinţele şi să încerci diferite lucruri. Dacă îţi place orgasmul cervical, este minunat. Dacă nu, este la fel de normal. 

sinteza.org

Lasă un răspuns