Valeriu Reniţă: ”Instituțiile procuroricești se transformă într-un cuib de viespi. Eșecul alegerii șefului PCCOCS nu mai uimește pe nimeni”

renita 67010600 ACTUAL

Jurnalistul și fostul purtător de cuvânt a președintelui Republicii Moldova, Valeriu Reniță, a informat printr-o postare plasată pe pagina sa de Facebook despre faptul că pe nimeni nu ar mai trebui să uimească eșecul alegerii șefului PCCOCS, care trebuia să aibă loc în aceste zile.

În opinia acestuia, Iulian Groza, unul dintre membrii comisiei, pe lângă faptul că a rămas cu reputația șifonată după ce a fost lăsat de izbeliște de colegii săi, riscă și un dosar penal.

”Eșecul alegerii șefului PCCOCS nu mai uimeste pe nimeni. Membrii comisiei s-au retras lăsîndu-l cu ochii in stele pe Iulian Groza, ghinionistul acestui concurs care din cauza unei vigilențe securiste de tristă faimă, a rămas cu reputația șifonată și, posibil, se va alege și cu un dosar penal”, a notat Valeriu Reniță.

Mai mult, jurnalistul declară că PAS se transformă într-o adunătură de mici bisericuțe, care se pregătesc de bătălia decisivă, făcând aluzie la o luptă între clanuri.

”Vedem că instituțiile procuroricești se transformă îmtr-un cuib de viespi. Grupul lui Litvinenco, cel mai expus, se confruntă cu alte clanuri în spatele căruia pot fi intuite interesele Președinției. PAS se transformă treptat într-o adunătură de mici bisericuțe care se pregătesc de bătălia decisivă. Să sperăm că războiul acestor clanuri nu va dura mult ca să nu chinuim prea mult poporul și așa oropsit”, a conchis acesta.

sinteza.org

Lasă un răspuns