Alexandr Nesterovschi este candidatul PSRM pentru funcția de primar al municipiului Bălți

nesterovschi alexandr POLITIC

Alexandr Nesterovschi este candidatul pe care PSRM vrea să îl propună pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut de către liderul socialiștilor, Igor Dodon, la Publika TV. Totuși, Dodon a precizat că subiectul încă se discută cu PCRM.

„Organizația noastră locală din Bălți l-a propus pe Alexandr Nesterovschi. Nu a fost luată o decizie finală, trebuie să decidem împreună cu comuniștii. Sperăm că vom merge în bloc. Cred că la început de octombrie va fi o decizie finală”, a declarat Dodon.

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc în data de 21 noiembrie. Funcția de primar al municipiului s-a eliberat după ce Renato Usatîi a demisionat.

Amintim că Renato Usatîi, a declara la data de 2 septembrie în cadrul conferinței de presă că demisionează din funcția de primar al Capitalei de Nord. După ce și-a prezentat raportul de activitate, acesta a mulțumit oamenilor pentru suportul oferit pe parcursul mandatului.

Menționăm că Renato Usatîi a avut parte de un eșec zdrobitor la alegerile parlamentare și s-a situat pe locul trei în orașul în care este primar. În ziua imediat următoare, Usatîi a anunțat că pleacă din funcția de primar, dar și de la șefia Partidului Nostru.

Deocamdată, doar Partidul Acțiune și Solidaritate și-a anunțat oficial candidatul la funcția de primar al orașului Bălți.

sinteza.org

Lasă un răspuns