VIDEO// Sergiu Voloc despre Andrei Bolocan: El este un produs. Produsul Natei Albot, care-i un fel de Pugaciova

ACTUAL

Actorul Sergiu Voloc a venit cu un nou val de critici în adresa mai multor personalități din Republica Moldova. Mai exact, aceasta a ținut să aducă învinuiri în adresa bloggerului Andrei Bolocan, care și-a permis în ultima perioadă să arunce cu noroi în Natalia Morari și în acțiunile săvârșite de fosta jurnalistă de la TV8.

Printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook, Voloc declară deschis că Andrei Bolocan este produsul Natei Albot, pe care o compară cu vestita interpretă din Federația Rusă, Alla Pugaciova.

„Noi îl avem pe Andrei Bolocan, produsul curat al Natei Albot. Nata Albot după divorț cam asta și o făcut, căta un produs – un produs pe care să-l producă. Un fel de Alla Pugaciova”, a menționat Voloc.

Totodată, actorul a criticat și ultimele acțiuni ale jurnalistei de la TV8, Mariana Rață, accentuând că aceasta ar fi mai periculoasă decât personajul cu care aceasta ar fi întreținut relații sexuale.

„Văd că îi sare în apărarea și lui Rață, lui Gonța, lui Loghin. Măi fetelor, voi de fapt ați făcut ce ați făcut și posedați informații, manipulați direct din televizor. Sunteți mult mai periculoase decât acei cu care vă culcați pentru că produs final, informația finală o primesc eu din gura ta…Mariana, ia nu arăta tu așa de severă la televizor că n-ai treabă cu așa caracter care-l exprimi. Ești o fățarnică și tu ca și ceilalți”, a mai spus Sergiu Voloc.

Amintim că a fost generat un scandal imens în societate la data de 8 septembrie 2021, când Natalia Morari a anunțat public despre faptul că tatăl bebelușului ei ar fi Veaceslav Platon. Jurnalista a declarat că SIS prin șantaj a făcut-o să anunțe detalii din viața ei privată. Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate a invitat-o public pe Natalia Morari să prezintă dovezi că ar fi șantajată de angajați ai acestei instituții, așa cum a anunțat ea astăzi. La fel, SIS îi recomandă jurnalistei să se adreseze la Procuratura generală pentru a porni dosar penal pe acest fapt.

VEZI ȘI: VIDEO// Și tu, Brutus? Andrei Bolocan despre cazul Morari-Platon: Mă simt trădat

sinteza.org

Lasă un răspuns