VIDEO// Și tu, Brutus? Andrei Bolocan despre cazul Morari-Platon: Mă simt trădat

andrei bolocan despre cazul morari platon ACTUAL

Bloggerul moldovean stabilit în Canada și soțul Natei Albot (ex-candidatului PAS la alegerile parlamentare anticipate), Andrei Bolocan, a rămas profund dezamăgit de declarațiile făcute de cunoscuta sa prietenă, Natalia Morari.

Mai exact, revenit recent dintr-o vacanță, Bolocan a decis să decide prima emisiune din aceasta toamnă subiectului răsunător Natalia Morari-Platon.

Astfel, Bolocan cataloghează acest caz ca fiind unul cu multe necunoscute și accentuează că o bună parte din societate a rămas dezamăgită de Natalia.

„Piz*eț… O ecuație cu multe necunoscute. Tot cu ce lucrăm noi acum este o singură postare pe Facebook a Nataliei Morari. Urmează să tragem niște concluzii.

Nedumerirea mea din start este, de ce și în fața cui tu erai obligată să inventezi povești? De ce Morari ar fi trebuit să explice cum a apărut un copil în viața ei? Felicitări, să fie sănătos, trăiască Rem. De ce a inventat această poveste?

Acum mulți s-au dezamăgit în Natalia ca femeie. 

Cotleta de aur ”tatăl lui Rem este Veaceslav Platon”, nu ar trebui să ne intereseze cu cine are copii, dar atunci când pui una dintre cele mai importante voci din jurnalism alături de un simbol al corupției(…) Cum poți? Cum poți? Te uiți la fața lui și bl**, bl**, nu poți. 

Dați să punem tot pe un cântar rece, acesta este un conflict de interese, nu poate un jurnalist să aibă un invitat în platou cu care are o relație apropiată, mai ales cu cineva care a ieșit numai ce din închisoare.

Asta nu e o lovitură doar în TV8, eu mă simt trădat, tu te simți trădat, dezamăgiți? Da. Mă simt trădat și din punct de vedere profesional.

Câți cunoșteau despre relația asta? Da Angela Gonța știa? Da Mariana Rață? Încă foarte multe necunoscute.

Natalia nu este un om prost, ea își dădea seama de consecințe”, a declarat Bolocan în timpul emisiunii.

Amintim că a fost generat un scandal imens în societate la data de 8 septembrie 2021, când Natalia Morari a anunțat public despre faptul că tatăl bebelușului ei ar fi Veaceslav Platon. Jurnalista a declarat că SIS prin șantaj a făcut-o să anunțe detalii din viața ei privată. Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate a invitat-o public pe Natalia Morari să prezintă dovezi că ar fi șantajată de angajați ai acestei instituții, așa cum a anunțat ea astăzi. La fel, SIS îi recomandă jurnalistei să se adreseze la Procuratura generală pentru a porni dosar penal pe acest fapt.

Mai multe ONG-uri media, dar și alți jurnaliști, au criticat-o pe Natalia Morari pentru faptul că aceasta ar fi avut un conflict de interese, iar în urma dezvăluirilor presa liberă ar avea de suferit.

sinteza.org

Lasă un răspuns