Ana Revenco, ministrul afacerilor interne a fost într-o vizită de lucru la Inspectoratul de Poliție Ialoveni

mai 8616 POLITIC

În cadrul vizitei, ministrul a discutat cu echipa Inspectoratului făcând cunoștință cu fiecare în parte și rugându-i să își expună punctul său de vedere vis-a-vis de domeniul în care activează, prioritățile stabilite și problematica identificată.

Ana Revenco a apreciat eforturile angajaților IP Ialoveni în îndeplinirea atribuțiilor funcționale, încurajându-i și provocându-i  să se dedice în continuare serviciului pentru a crește prestigiul polițiștilor și pentru a restabili încrederea cetățenilor în sistemul MAI.

Angajații pe parcursul ședinței și-au expus problemele și deficiențele întâlnite la locul de muncă. La rândul său ministrul de interne a dat asigurări că vor avea toată susținerea și va face tot posibilul ca să îmbunătățească treptat lucrurile, pentru a crea condiții moderne și motivaționale de lucru.

,,Mi-am propus ca subdiviziunile MAI să fie dotate cu echipamente digitalizate și inteligente, pentru ca schimbul de date să fie cât mai rapid, iar intervenția polițiștilor cât mai promptă și eficientă, fie în domeniul siguranței rutiere, ordinii publice sau prevenirea dezastrelor naturale. Rapoartele cu referire la cifre sunt doar o statistică, iar oamenii așteaptă ca fiecare acțiune să aibă o finalitate. Doar prin muncă și comunicare putem afla problemele, așteptările și prioritățile oamenilor”, a menționat Ana Revenco.

La fel, ministrul a îndemnat efectivul să asigure o conlucrare maximă și cu Autoritățile Publice Locale, fapt ce va asigura prevenirea tragediilor criminalității, obținerea încrederii cetățenilor și restabilirea prestigiului acestei nobile meserii.

sinteza.org

Lasă un răspuns