EDITORIAL// Maia Sandu va merge astăzi să ridice TV8 din glod

mocanu OPINII

Maia Sandu are probabil atâta rating încât are de unde irosi multă popularitate pentru a slava reputația șifonată a fetelor. Mă întrebam dăunezi, aproape retoric, dacă va avea cineva dintre politicieni „curajul” să mai meargă acum la „cea mai publică” latrină de presă – TV8. Uitați că Maia Sandu e „curajoasă”!

Nu știu ce va spune Maia Sandu peste vreo jumătate de oră la TV8, dar știu ce spun toate secăturile de presă și civice, știu ce spun cei care „s-au ușurat” ani de zile peste capetele noastre cu ajutorul Natașei: „Natalia Morari a trădat… Natalia Morari a dezamăgit…”
Cum adică a trădat, nenorociților? Cum adică a dezamăgit, ipocriților?

Când a fost Natalia Morari altfel decât acum, de când este mama moștenitorului devalizării Sistemului Bancar din Republica Moldova? Atunci când a venit acoperită de serviciile secrete rusești în Republica Moldova? În 2009 când nu a riscat să fie violată în comisariate de poliție? Atunci când în calitatea ei de angajată a lui Plahotniuc îl întreba într-un interviu despre cărțile citite sau poate atunci când i-a subtilizat televiziunea lui Lucinschi? Când și prin ce a trădat Natalia Morari? Legenda „copilului din borcănaș” este exact ca și cea a „ Casei negre a Kremlinului”. Cum adică a trădat Natalia Morari? Cum adică a dezamăgit?

Sunt multe motive personale pentru care Maia Sandu să meargă să salveze TV8-ul, dar nici o SCUZĂ publică.

sinteza.org

Lasă un răspuns