VIDEO// Nu e Rusia sau Belarus! Poliția germană acționează cu bestialitate

politia germana actioneaza cu bestialitate EXTERN

Sute de oameni ostili restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19 au sfidat la începutul lunii curente, interdicția de a manifesta și s-au adunat ilegal pe străzile Berlinului, provocând ciocniri cu poliția.

Reprezentanții organelor de forța menționau anterior că unii protestatari au „hărțuit și atacat” ofițerii din cartierul Charlottenburg din vestul capitalei germane și au ignorat blocajele rutiere din oraș.

Au încercat să spargă barajul poliției. Acest lucru a condus la utilizarea gazelor lacrimogene, a bastoanelor și a violenței fizice”, a scris pe Twitter poliția din Berlin, adăugând că mai multe persoane au fost arestate.

Conform materialelor video surprinse la fața locului, se poate observa cum angajații poliției germane au acționat cu bestialitate asupra participanților la protest.

De menționat că, protestul a fost organizat de mișcarea „Querdenker” (gânditorii liberi), care a apărut ca principala voce critică împotriva restricțiilor de sănătate impuse în Germania.

Poliția din Berlin a detașat peste 2.000 de ofițeri echipați pentru intervenție în tot orașul în așteptarea protestului interzis.

sinteza.org

Lasă un răspuns