VIDEO// Veaceslav Platon despre trollii Maiei Sandu: Nici Plahotniuc nu-și permitea așa

photo 2021 06 30 10 08 57 POLITIC

În cadrul unor dezbateri electorale la un post de televiziune, Veaceslav Platon a reprezentat candidatul independent Veaceslav Valiko. Acesta a criticat oamenii care o susțin pe Maia Sandu, din motiv că ei nu aleg cu capul, dar cu inima. Acesta susține că moldovenii votează de fiecare dată, și mereu pe alături. Platon le-a sugerat cetățenilor ca înainte să-și dea votul pentru cineva, trebuie să analizeze candidatul.

”Avem nevoie de mult timp pentru a reduce diferența de venituri dintre bogați și săraci. Eu cred că timp de 2 ani este posibil de făcut asta, dar greșeala principală este cine și cum va face asta. Din păcate, noi mereu lovim pe alături. Timp de 30 de ani noi tot votăm și votăm, iar peste 4 ani ne dezamăgim, căutăm alții noi, din nou votăm și iar ne dezamăgim. Acesta este un cerc vicios. Noi trebuie să analizăm bine pe cel pe care intenționăm să îl alegem”, menționează omul de afaceri.

Totodată, controversatul Veaceslav Platon a prezentat câteva dovezi despre activitatea trollilor pe pagina de Facebook a Maiei Sandu. Acesta susține că președintele țării și PAS are o fermă de trolli mare, pe care îi plătește din bani murdari cu proveniență dubioasă, iar aceste cheltuieli nu sunt reflectate nicăieri. Mai mult, Platon a declarat că atâta timp cât oamenii vor alege astfel de politicieni, nu se va schimba nimic în Republica Moldova. Și nu exclude că peste o perioadă, oamenii se vor dezamăgi de minciunile președintelui Maia Sandu și a Partidului pe care îl reprezintă.

”Să luăm de exemplu pagina de facebook a Maiei Sandu și încep să mă uit la comentarii: Galina Bradu, mă uit ce om este. Are o poză de pe odnoklassniki. Vasile Pavel – un profil fals. Mihail Inglis. Primii trei i-am luat și gata, s-a terminat. Pentru acești trolli se plătesc bani grei. V-am arătat exemple de ce la noi niciodată, nimic nu se va întâmpla. Politicienii ne mint, ne duc în eroare și ne manipulează. Noi trebuie să o întrebăm pe Maia Sandu, de unde are atâția trolli, de unde are acești bani murdari pentru a plăti munca lor? Facebook-ul e plin de trolli, iar politicienii trebuie să răspundă pentru asta. Maia Sandu are o turmă de trolli, iar dacă să vă spun sincer, nici Plahotniuc nu avea atâția, pentru că el nu avea așa de mulți bani. Politicienii cinstiți nu își vor permite să aibă trolli și bani murdari”, a conchis Veaceslav Platon.

Menționăm că nu este prima dată când Veaceslav Platon vine cu acuzații în adresa Maiei Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate. Anterior, acesta a comunicat că pentru trollii partidului lor, ei cheltuie câte 100.000 euro pe lună, ceea ce este echivalent a peste 2 milioane de lei.

Octavian Țîcu, Andrei Năstase și Sergiu Mocanu la fel au declarat recent că Maia Sandu ar avea cei mai mulți trolli, iar politologul Dionis Cenușă a făcut o postare în care a menționat că este frecvent atacat de acești așa-ziși trolli de partid.

VEZI ȘI: VIDEO// Revoltător! PAS cheltuie pe „Ferma de TROLLI” între 40 și 100 000 de EURO

VIDEO// Sergiu Mocanu explică algoritmul de funcționare al trollilor Maiei Sandu

VIDEO// Liderul PUN, Octavian Țîcu, spune că Maia Sandu are fermă de TROLLI

VIDEO// Năstase despre trollii PAS: Nici pe timpurile lui Plahotniuc nu era așa

Dionis Cenușa: Trollii Maiei Sandu mă atacă pentru că o critic pe președinta lor

Politologul Dionis Cenușă ATACAT de trollii Maiei Sandu: Sunteți un KGB-ist care și-a arătat fața

Lider PPDA: regimul lui Plahotniuc era floare la ureche în comparație cu ce fac acum trollii Maiei Sandu

Exponent al Platformei DA către un deputat PAS: „Hai că ești tare ipocrit!” „PAS să-și închidă ferma de trolli”

Apelul unui deputat către trollii PAS: Comentați pe paginile partidelor care v-au creat

sinteza.org

Lasă un răspuns