Politologul Dionis Cenușă ATACAT de trollii Maiei Sandu: Sunteți un KGB-ist care și-a arătat fața

ACTUAL

Politologul Dionis Cenușă a făcut o postare pe Facebook, în care se arată indignat de faptul că este încontinuu atacat de trollii Maiei Sandu, ba mai mult, aceștia au început să-l atace și pe alte rețele sociale. Totodată, acesta susține că cineva ar încerca să-l discrediteze, lucru pentru care va fi penalizat.

Politologul Dionis Cenușă ATACAT de trollii Maiei Sandu: Sunteți un KGB-ist care și-a arătat fața

Acesta a postat în comentariile postări o poză în care cineva îi scrie că regretă că l-a urmărit atâta timp, dar o dată ce au început criticile în adresa Maiei Sandu, Dionis Cenușă nu mai prezintă interes, numindu-l KGB-ist care și-a arătat adevărata față.

”Ca sa intelegeti un lucru. Daca o critici pe Maia Sandu, ceea ce eu daca si o fac este doar in mod constructiv si civilizat, atunci tu esti KGB-ist. Si nu conteaza ca de doua decenii scrii analize critice (obiective) la adresa Rusiei sau ca ai scris printre primii despre pericolele Presedintiei lui Dodon. Daca vei critica macar cumva pe Presedintele Sandu, vrei nu vrei, dar esti KGB-ist. Asa tipuri de atacuri trebuie condamnate si penalízate”, scrie politologul.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Reported Tweet Am @DionisCenusa făcut cunoș™tință cu atacurile tale asupra Maia Sandu.. păcat că am citit postările tale atât de mult timp și chiar am avut încredere în ele.. un KGBist își va arăta, mai devreme sau mai târziu, fața sa..”

sinteza.org

Lasă un răspuns