O studentă americană a fost găsită moartă într-o pădure din Rusia

EXTERNE

O studentă americană, care făcuse armata în Marină, a fost găsită moartă într-o pădure din Rusia. 

Catherine Serou, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără suflare, la câteva zile după ce fusese dată dispărută, într-o pădure din Rusia. Tânăra făcuse armata în cadrul Marinei americane și era studentă la Universitatea Lobachevsky, în oraşul Nijni Novgorod din vestul Rusiei, scrie Euronews.

Tânăra a dispărut marți seară. O acțiune de căutare, la care au participat aproximativ 100 de voluntari, a fost demarată la scurt timp. Sâmbătă, Catherine serou a fost găsită moartă, într-o pădure din nordul regiunii Bor, anunță presa din Rusia. 

Comitetul de Investigaţii din Rusia a confirmat găsirea ‘studentei străine dispărute’.

Un bărbat de 44 de ani este suspect în acest caz. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare. 

‘Sunt într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită’

În ultimul mesaj pe care îl trimisese mamei sale, tânăra de 34 de ani a scris că ‘Sunt într-o maşină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită’, potrivit The Guardian. Dezvăluirea a fost făcută de mamă, vineri, la postul american de radio NPR. 

Femeia a mai spus că fiica ei a vrut să învețe limba rusă înainte de a da la facultate în SUA, scopul ei fiind acela de a deveni avocat specializat în imigrație.

Studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin

O studentă în vârstă de 23 de ani a fost găsită moartă în camera sa de cămin din Iaşi, în urmă cu aproximativ două luni.

„În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără de 23 de ani posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, precizau reprezentanţii IPJ Iași, conform bzi.ro

Tânăra era din Botoşani, conform sursei citate. Aceasta era studentă în anul I. Alarma a fost dată de părinţii ei, care s-au alarmat pentru că tânăra nu răspundea la telefon. 

sinteza.org

Lasă un răspuns