FOTO// Un deputat PAS surprins cum părăsește incinta Centrului Național Anticorupție (CNA)

POLITIC

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a fost surprins astăzi, 17 iunie 2021 în jurul orei 12.00, cum părăsea incinta clădirii Centrului Național Anticorupție. Imaginile ne-au fost expediate pe adresa redacției de către un cititor.

Pozele expediate aveau și un mesaj atașat, în limba rusă:

”Добрый день. Увидела сегодня как депутат Алабай выходил из Антикоррупционой Прокуратуры. Наверное скоро наc ожидают новые посадки :)))”, se arată în e-mail.

FOTO// Un deputat PAS surprins cum părăsește incinta Centrului Național Anticorupție (CNA)
FOTO// Un deputat PAS surprins cum părăsește incinta Centrului Național Anticorupție (CNA)

Amintim că într-un interviu recent pentru RFI, deputatul Alaiba s-a arătat indignat de numirile făcute la CNA și Procuratura Anticorupție.

”Din păcate, transparența a avut de suferit atunci când am ales șefii PG și CNA. Nici eu nu sunt tocmai confortabil cu felul în care s-a făcut asta. Dar, până la urmă, în doar câteva luni o să știm dacă am făcut o alegere corectă”,  spunea Alaiba în 2019.

Potrivit lui Alaiba, aleșii poporului trebuiau să concentreze mai mult pe asigurarea unui proces mai transparent și mult mai credibil de selectare a procurorului general plenipotențiar, lucru care nu s-a întâmplat în 2 ani de guvernare nici din partea PAS, nici din partea altor partide și deputați aflați în Parlament.

Menționăm că zilele trecute, Dumitru Alaiba a fost surprins și la o terasă cu fostul prim-ministru, Chiril Gaburici. Mai mult ca atât, Alaiba a menționat că a cerut ajutor din partea controversatului om de afaceri. Chiril Gaburici este un sponsor activ al PAS și deține funcția de Președinte al Consiliului de Administrare.

Redacția Sinteza a încercat să ia legătura cu Dumitru Alaiba, dar deocamdată nu avem nicio reacție din partea deputatului. Ulterior, vom reveni cu alte detalii despre aflarea candidatului PAS la CNA.

VEZI ȘI: FOTO// Dumitru Alaiba de la PAS surprins la o terasă cu Chiril Gaburici

VIDEO// Dumitru Alaiba recunoaște că s-a întâlnit cu Chiril Gaburici: ”M-a ajutat cu câțiva oameni”

sinteza.org

Lasă un răspuns