Renato Usatîi: Sondajele celor din PAS arată că victoria de la prezidențiale se transformă în dezamăgire

192802089 3988209931231990 8642957361328501774 n POLITIC

Renato Usatîi a venit cu un mesaj după ce a fost prezentat un sondaj realizat de companiile în care membrii își declară deschis susținerea față de actualul președinte. Liderul Partidului Nostru le-a transmis celor din PAS, că dacă vor continua să mai facă astfel de sondaje la comandă, acesta e dispus să folosească toate tunurile pentru a lupta.

”Dragi prieteni din partidele care luptăm contra răului comun – dacă mai comandați sondaje făcute așa cum visați voi și precum beau executorii, eu aș putea folosi toate tunurile, dar partea bună e că eu mă informez, inclusiv, din sondajele voastre interne, care arată că victoria de la prezidențiale se transformă deja treptat în dezamăgire, iar cifrele reale sunt altele”, se arată în postarea primarului capitalei de nord.

Totodată, acesta susține că victoria de la alegerile prezidențiale se transformă în dezamăgire, iar cifrele de fapt ale sondajelor sunt altele, și nu corespund celor prezentate. Renato Usatîi le-a amintit contracandidaților despre sondajele făcute anul trecut, care arătau că el va obține cu vreo 10 la sută mai puțin decât a acumulat.

La final, liderul Partidului Nostru le-a recomandat să nu se creadă mai deștepți decât poporul, pentru că vremurile s-ar fi schimbat.

sinteza.org

Lasă un răspuns