Amanta și soția despăgubite după ce un bărbat a murit într-un accident

screenshot 2 18 ACTUAL

Asigurarea unui italian i-a despăgubit amanta și soția după ce acesta a decedat într-un accident.

După moartea unui italian într-un accident rutier, atât soţia, cât şi amanta sa au fost despăgubite de asigurări, scrie joi cotidianul La Stampa, potrivit Agerpres, citând AFP.

Bărbatul de 39 de ani şi soţia sa, rezidenţi în Torino (nord), aveau împreună un copil de vârstă mică, însă soţul avea şi o relaţie extraconjugală pe care nu o ţinea ascunsă. În 2020, atunci când bărbatul a murit într-un accident rutier, poliţia a făcut demersuri pentru a-l identifica, şi cum văduva sa se afla într-o călătorie, iubita a fost cea care s-a ocupat de aceste aspecte. Aceasta şi-a afirmat imediat şi drepturile, invocând relaţia cu cel dispărut şi planurile lor de viitor.

„Era legată de acest bărbat printr-o speranţă de viaţă comună. A existat o intensitate reală a sentimentelor, au coabitat”, a explicat avocatul iubitei, Gino Arnone, citat de ziarul menţionat. „Trei zile cu mine, patru cu familia”, a explicat, sub rezerva anonimatului, femeia pentru ziar.

La Stampa nu a precizat valoarea despăgubirilor.

Familia unui preot, despăgubită

Și în România, despăgubirile pot ajunge la sume exorbitante. Familia preotului Petru Gavril, care și-a pierdut viața în accidentul din ziua de Sf. Parascheva a anului 2017, ar putea primi despăgubiri substanțiale din partea firmei de asigurări. Curtea de Apel București a decis că membrii familiei preotului au de primit circa un milion de euro, cu mențiunea că soluția este executorie, dar nu definitivă.

De altfel, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA, cea care ar trebui să plătească sumele stabilite de instanță, a atacat cu recurs soluția de la Curtea de Apel București. O decizie finală în acest dosar se va lua la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Amintim că cinci oameni au murit pe 14 octombrie 2017, după un accident provocat de un șofer băut, care a decedat, la rândul său, în urma impactului, scrie Monitorul de Suceava. Preotul a plecat de la Lămășeni alături de soție, cei patru copii, sora lui și soțul acesteia din urmă. Era în jurul orei 17.00, iar după un sfert de oră s-a petrecut nenorocirea. Accidentul s-a soldat cu cinci morți, dintre care patru au decedat pe loc. Fetița în vârstă de 6 ani a preotului a murit în ambulanță, în drum spre spital.

sinteza.org

Lasă un răspuns