Conducerea raionului Sîngerei, consilieri raionali și aleși locali condamnă acțiunile reprezentanților Partidului PACE

POLITIC

Conducerea raionului Sîngerei, consilieri raionali, lideri ai partidelor politice din raion, aleși locali, precum și deputatul Gheorghe Brașovschi, au semnat o declarație prin care condamnă acțiunile întreprinse de reprezentanții Partidului PACE, care l-au stropit cu  cu verde de briliant pe cap și față pe vicepreședintelui raionului, Tudor Tutunaru.

„Asemenea acte instigă violență și atac neîntemeiat la persoană, fapt total inadmisibil într-un stat democratic. Ne punem toate speranțele că făptașii acestui act de violență vor fi trași la răspundere conform legislației Republicii Moldova”, au menționat semnatarii declarației.

Totodată, aceștia spun că în țară se întețește tensiunea luptelor politice și fac apel la calm și demnitate.

„Doar legea trebuie să fie călăuză și bază în oricare problemă intervenită. Astfel, ne vom trezi într-un Război Civil”, se mai precizează în declarație.

Amintim că vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, membru al Platformei DA, a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc, în semn de protest că funcționarul s-a vaccinat împotriva Covid-19, înaintea medicilor.

sinteza.org

Lasă un răspuns