Gheorghe Petic AMENINȚĂ cu MOARTEA un lider de partid: „Gicule, vă împuşc ca pe animale turbate”

photo 2021 04 07 10 08 06 POLITIC

După ce Președintele Platformei DA din raionul Sângerei a fost stropit de către membrii Partidului PACE cu verde de briliant chiar în stradă, Gheorghe Petic, un activist al Platformei DA a venit cu amenințări în adresa liderului partidului.

Într-un comentariu plasat pe Facebook, Gheorghe Petic l-a amenințat cu moartea pe Gheorghe Cavcaliuc și i-a transmis că se va răzbuna pentru gestul făcut de membrii partidului condus de cel din urmă:

”Mda. Trist. Se întorc vremurile lui Plahotniuc. Doar de data asta nu vă mai rabd, vă împușc Gicule ca pe animale turbate. Ai dubii Cavcaliuc? Nu avea. Și nu te gândi că colegul nostru nu va fi răzbunat”, se arată în comentariul postare de Gheorghe Petic.

Gheorghe Petic AMENINȚĂ cu MOARTEA un lider de partid: "Gicule, vă împuşc ca pe animale turbate"

Redacția Sinteza.ORG a solicitat o reacție din partea PPDA, dar până la momentul scrierii articolului nici unul dintre membrii fruntași nu au răspuns.

Amintim că în seara zilei de ieri, Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de către Nelu Straciuc, un susținător activ, dar și membru al Partidului PACE.

Contactat de redacție, Gheorghe Cavcaliuc a declarat că nu este nimic condamnabil și este doar un flashmob. Totodată acesta susține că au acționat în numele poporului și fiecare funcționar va păți la fel. Totodată, Liveii Baziuc, co-fondatorul PACE a declarat lejer că ”de verde de briliant n-o să pățească nimic”. Livii Baziuc este expert în securitate și ordine publică, siguranța traficului rutier, dar și gestionarea conflictelor și conflicte armate;

Poliția investighează cazul, iar ulterior vom reveni cu detalii despre sancțiunile aplicate atât partidului PACE, cât și lui Gheorghe Petic.

Revenim ulterior cu detalii…

sinteza.org

Lasă un răspuns