Bebeluş de 2 săptămâni, ucis sub ochii părinţilor, după ce un BMW a izbit din plin căruciorul în care se afla

img 3 EXTERN

Bebeluş de două săptămâni, ucis într-un accident înfiorător, după ce un BMW a izbit din plin căruciorul în care se afla. În ciuda eforturilor depuse de medici, copilaşul n-a avut nicio şansă.

Tragedie cumplită pentru o familie, după ce un bebeluş de doar două săptămâni a fost ucis în plină zi, sub ochii familiei, de un şofer care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză în cărucior, izbindu-l de perete. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:00, în duminica Paștelui Catolic.

Poliția din West Midlands a declarat că un BMW seria 1 s-a izbit de o altă mașină, marca Ford B-Max, pe strada Brownhills, High, Walsall, înainte de a intra din plin în căruciorul în care se afla micuţul. Un bărbat de 34 de ani a fost arestat după tragedie, sub suspiciunea de omor din culpă.

Băieţelul era plimbat de-a lungul trotuarului într-un cărucior, de către familie, cu câteva secunde înainte de producerea tragediei. În urma coliziunii o altă rudă a suferit răni la umăr şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Mirror.

Şoferul de la volanul BMW-ului a părăsit locul faptei, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp, în zona Bloxwich. Bebeluşul a fost transportat cu un elicopter smurd de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic aşa că au declarat decesul.

Poliţia continuă investigaţiile pentru a descoperi care au fost cauzele producerii accidentului.

„Un bebeluş a murit în mod tragic, vom face tot ce putem pentru a-i susţine familia în aceste momente profund devastatoare. Vorbim cu martorii şi vom încerca să stabilim circumstanţele producerii acestei coliziuni. Aş ruga pe oricine a fost în zonă şi are informaţii care ne-ar putea ajuta să se prezinte la secţie. Înţelegem şocul pe care acest accident l-a provocat, dar aş cere oamenilor să u speculeze şi să nu găsească variante proprii a ceea ce s-a întâmplat” a declarat sergentul Mark Crozier.

sinteza.org

Lasă un răspuns