”Câinele dulce” a lui Joe Biden recidivează: A mușcat din nou un angajat al Casei Albe

EXTERNE

Major, câinele de la Casa Albă, a mușcat din nou, la doar câteva zile după ce s-a întors de la sesiunea de dresaj din Delaware, în urma unui incident similar petrecut la începutul acestei luni.

Un purtător de cuvânt al primei doamne, Jill Biden, a spus că o persoană a fost consultată de personalul medical, dar apoi s-a întors la serviciu, relatează BBC.

Major este cel mai tânăr dintre cei doi ciobănești germani ai președintelui Biden și primul câine de salvare aflat la Casa Albă.

Este un câine dulce”, a spus președintele Joe Biden.

Michael LaRosa, purtătorul de cuvânt al primei doamne, a declarat despre incidentul de luni: „Major se adaptează în continuare la noul său mediu și a ciupit pe cineva în timp ce se plimba”.

CNN spune că un angajat al Serviciului Parcului Național a fost mușcat și a trebuit să-și întrerupă activitatea pentru a primi tratament. Serviciul Parcului Național nu a comentat pentru CNN incidentul.

Atât Major, cât și Champ, câinele lui Biden în vârstă de 13 ani, au fost mutați în casa familiei Biden din Wilmington, Delaware, după primul incident din 8 martie.

Surse anonime au declarat atunci pentru CNN că Major a sărit, a lătrat și l-a mușcat pe un agent al serviciilor secrete.

Președintele Biden a spus că Major trebuie să se acomodeze cu atât de mulți oameni noi din prajma sa.

El a spus: „Optzeci și cinci la sută din oamenii de la Casa Albă îl iubesc. Tot ce face este să-i lingă și să dea din coadă. Dar … Îmi dau seama că unii oameni se tem de câini.”

Familia Biden l-a adoptat pe Major, care acum are trei ani, pe când era pui. Champ a mai fost la Casa Albă când era tânăr, când Joe Biden a fost vicepreședinte.

sinteza.org

Lasă un răspuns