Maria Ciobanu face haz pe seama ex-miniștrilor candidați în două rânduri: Ar mai accepta și a treia oară?

ciobanu 30510600 1 POLITIC

Deputatul fracțiunii Platforma DA, Maria Ciobanu, face haz pe seama foștilor săi colegi din PAS, ce au fost candidați, de două ori, în guverne nevotate.

„Interesant, cum se simt ex-miniștrii, candidați în două rânduri? Dacă le-ar propune și a treia oară, ar accepta?”, se spune în mesajul scurt al deputatului.

Maria Ciobanu face haz pe seama ex-miniștrilor candidați în două rânduri: Ar mai accepta și a treia oară?

Mai mulți cetățeni și-au exprimat nemulțumirea în comentarii, scriind că dacă ar avea posibilitatea, cei din PAS ar fi și de zece ori candidați la funcția de miniștri sau Premieri, doar că asta ar fi un teatru al dezastrului.

„Mofturi și capricii ale unei Doamne , dar nu ambiții și grijă de țară! Zâmbetul îngeresc, pare a fi fals și lipsit de viitor! Era de așteptat!”, se spune într-un alt comentariu, internautul făcând aluzie la președintele Maia Sandu.

Sinteza.ORG amintește că Igor Grosu, candidatul desemnat de șeful statului la funcția de Premier, intenționa să vină în fața deputaților cu aceeași componență practic a Guvernului prezentat de ex-candidatul desemnat la funcția de Premier, Natalia Gavriliță.

sinteza.org

Lasă un răspuns