Ilan Șor, în topul politicienilor în care moldovenii au cea mai mare încredere

ptqymczoyxnopwi0nzljmta0mduxngnlztk0ntzlmdu0yzrjodq1mtc2.thumb POLITIC

Maia Sandu, Igor Dodon și Ilan Șor se bucură de cea mai mare încredere din partea politicienilor, arată datele celui mai recent sondaj al companiei „iData”, făcut public astăzi, 10 martie.

Astfel, potrivit sondajului, în președintele țării, Maia Sandu, au încredere 40 la sută dintre moldoveni. Șeful statului este urmată de președintele PSRM, Igor Dodon, care a acumulat aproape 30 la sută dintre simpatiile oamenilor. Top trei ai celor mai populari politicieni este încheiat de liderul partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care se bucură de încrederea a 9,2 la sută dintre moldoveni.

Ceilalți politicieni se află mult în spatele celor trei lideri naționali. Președintele formațiunii „Partidul Nostru” a acumulat 5,4 procente, liderul PCRM, Vladimir Voronin – 2,7 la sută, iar Andrei Năstase 2,1 la sută. Sondajul mai arată că fiecare al cicincilea respondent a afirmat că nu știe în cine are cea mai mare încredere, iar 16,7 la sută nu au putut oferi un răspuns. Sondajul are o marjă de eroare de +-2,7 la sută.

sinteza.org

Lasă un răspuns