Profesoară de 35 de ani, condamnată la închisoare pentru că a sedus un elev de 15 ani

screenshot 3 ACTUAL

Profesoară, la închisoare pentru că a sedus un elev! S-a întâmplat în Anglia, acolo unde o profesoară în vârstă de 35 de ani a fost condamnată pentru că a sedus un elev de 15 ani. A luat șase ani și două luni pentru această faptă.

Profesoara este căsătorită, notează BBC News.

Profesoară, la închisoare pentru că a sedus un elev

Kandice Barber a fost profesor supraveghetor la o şcoală din Wendover, acolo unde l-a cunoscut pe elevul de 15 ani. Procurorii au susținut că profesoara a făcut o adevărată obsesie pentru adolescent. I-a trimis poze topless şi chiar o filmare în care își oferă singură plăcere. Totul, sperând că îl va seduce pe tânăr, ceea ce s-a și întâmplat. Elevul a căzut în mrejele ei, iar cei doi au ajuns să se iubească până și pe un câmp!

Jurnaliștii scriu că, în momentul în care povestea celor doi a ieşit la iveală, profesoara l-a amenințat pe elev. I-a spus că-i va face probleme dacă povestește ceva. Însă cazul a ajuns în instanță, iar Kandice Barber a fost găsită vinovată de coruperea minorului. Vineri, 5 martie, la doar o lună de când a fost totul făcut public, magistraţii Curții Coroanei din Aylesbury au și dat verdictul – şase ani şi două luni de închisoare.

Iar asta nu e tot! După ce va ieși din închisoare, Kandice Barber este obligată să se anunțe autorităţile în legătură cu orice schimbare de domiciliu și ori de câte ori întreprinde vreo călătorie! În plus, numele ei este acum trecut într-un registru al prădătorilor sexuali din Marea Britanie, iar Kandice Barber va avea interzis pe viitor să mai lucreze cu minori!

„Profesoara avea misiunea să ajute elevii să ia deciziile corecte, dar ea i-a ajutat să ia cele mai greşite decizii”, au motivat judecătorii sentința dată.

sinteza.org

Lasă un răspuns