REACȚIE// Răsturnare de situație în cazul taximetristului beat intrat în copac: Șoferul ar fi un hoț

collage 20 768x576 1 ACTUAL

La data de 25.02.2021, pe adresa de e-mail a redacției, a parvenit o scrisoare cu reacția reprezentantei companiei ”Next” a cărei mașină se presupune că ar fi intrat într-un copac, în seara zilei de 24 februarie 2021.

Astfel, reprezentanta companiei, a comunicat că mașina implicată în accident, aparține parcului de taxiuri ”Next”, doar că de aici situația a luat o altă întorsătură:

Această mașină aparține parcului de taxiuri „Next”. Din păcate, astăzi, în intervalul orelor 00:00 – 04:00, automobilul a fost furat, fapt raportat deja poliției. Menționez că, în momentul producerii accidentului, la volanul mașinii nu se afla unul dintre șoferii companiei noastre, ci presupusul hoț al automobilului dispărut din parcul de taxi. Menționăm, în context, că Yandex Go nu este un serviciu de taxi, ci doar aplicația prin care se operează comenzi de taxi, de către șoferi și pasageri. Vă mulțumim anticipat pentru receptivitate și pentru includerea reacției oficiale în știrea ce vizează subiectul de mai sus, pe portalul dvs”, se arată în reacția companiei.

Vedeți știrea inițială AICI.

sinteza.org

Lasă un răspuns