Ce spune Veaceslav Platon despre imaginile video, când intră forțat la o ședință CNPF

platon paula 018 840x420 07690400 57978900 02452200 63016700 ACTUAL

Omul de afaceri, Veaceslav Platon îndeamnă toți cetățenii să facă uz de articolul 67 din Codul Administrativ și să participe la ședințele funcționarilor publici, care sunt puși în funcții să muncească „pentru oameni, nu oamenii pentru ei”. Aceasta este reacția la imaginile video publicate recent, în care acesta trece peste turnichetul de la intrarea în Comisia Națională a Pieței Financiare și intră la o ședință la care se discuta situația de la Moldasig.

„Aceasta este un articol din Codul Administrativ. Îndemn toți cetățenii să îl utilizeze atunci când unii funcționari care depășesc orice măsură, în cazul nostru din CNPF, se comportă aidoma unor boieri, jefuind bunurile încredințate. Trebuie să le amintim că ei sunt pentru oameni, nu oamenii pentru ei”, a declarat Platon

Ce spune Veaceslav Platon despre imaginile video, când intră forțat la o ședință CNPF

Dosarul legat de compania de asigurări Moldasig se află în atenția opiniei publice de mai mult timp, odată cu decizia CNPF de a prelua administrarea acesteia. Platon, care spune că este unul dintre acționarii Moldasig, a atacat decizia CNPF în judecată și o califică drept ilegală.

sinteza.org

Lasă un răspuns