Andrian Candu REGRETĂ că a votat pentru demiterea Guvernului Sandu

POLITIC

Liderul Pro Moldova, fost deputat democrat, Andrian Candu, sugerează că regretă că a votat, alături de colegii democraţi şi socialişti, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu.

Într-un live pe Facebook, Candu spune că „poate nu trebuia” să voteze demisia Maiei Sandu, însă „toţi facem greşeli pe care le regretăm ulterior”.

„Duminică, frumuşel, să mergem la vot. Şi eu voi merge la vot. Eu poate am opinii diferite faţă de doamna Sandu. Nu îi sunt simpatic deloc şi nici nu caut dragostea nimănui. Poate mulţi dintre voi aţi fost dezamăgiţi de perioada în care dumneaei a fost prim-ministru. Eu personal am criticat multe acţiuni şi declaraţii făcute de dumneaei şi echipa cu care a fost la guvernare. Am avut şi eu regretele mele, poate trebuia să reacţionez altfel, cu critică mai constructivă, să nu votez atunci demisia dumneaei, Noi toţi facem greşeli pe care le regretăm ulterior”, spune Andrian Candu.

Astfel, liderul Pro Moldova îndeamnă cetăţenii să iasă la vot în ziua de 15 noiembrie:

„Iată duminică, noi toţi trebuie să mergem la vot şi să votăm în primul şi în primul rând, împotriva lui Igor Dodon. Ne place nouă doamna Sandu sau nu ne place, dar astăzi, lupta este între ei doi şi trebuie să mergem la vot şi să-l trimitem la plimbare pe acest individ”.

sinteza.org

Lasă un răspuns