Intensificarea cooperării bilaterale a Serviciului Vamal cu Centrul Comun de Contact Galați

intensificarea cooperarii bilaterale ACTUAL

Funcționarii vamali din cadrul Secției asistență administrativă a Departamentului Antifraudă și Conformare al Serviciului Vamal, împreună cu Ofițerul Serviciului Vamal delegat la Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii (SELEC) au efectuat o vizită de lucru la Centrul Comun de Contact Galați.

Scopul vizitei a constat în informarea recoprocă privind rezultatele activității pentru anul precedent, discutarea aspectelor ce țin de activitățile preconizate, dar și stabilirea unor noi perspective de cooperare între părți în domeniul asistenței administrative.

Părțile au apreciat bunele relații de cooperare și au reiterat deschiderea pentru intensificarea cooperării prin realizarea schimbului de date și informații, conlucrare și suport în cadrul operațiunilor comune desfășurate, orientate spre combaterea criminalității transfrontaliere.

Reamintim că, cooperarea dintre Serviciul Vamal și Centrul Comun de Contact Galați a fost inițiată în anul 2010, odată cu delegarea unui Ofițer de legătura în cadrul acestuia.

sinteza.org

Lasă un răspuns