Contrast dintre promisiunile electorale și realitate. Președinta partidului ”Renaștere” o acuză pe Maia Sandu de lipsa acțiunilor concrete

maiasandu natalia parasca POLITIC

Natalia Parasca, președinta Partidului ”Renaștere”, vine din nou cu critici aspre către președinta Maia Sandu, acuzând-o că deviza ei, „a promite nu înseamnă a face”, rămâne doar la nivel de discuții, fără să fie urmată de acțiuni reale. Parasca a subliniat discrepanța dintre promisiunile electorale ale președintei și lipsa de acțiune concretă în realizarea acestora.

Aceasta notează că în campania electorală, Maia Sandu a promis că va dona reședința sa din Condrița pentru proiecte sociale, inclusiv pentru crearea unui centru pentru victimele violenței domestice. Cu toate acestea, Sandu continuă să utilizeze această casă luxoasă, iar pentru întreținerea sa anual se cheltuiesc peste 100 de mii de euro.

De asemenea, Natalia Parasca a adus în vizot și promisiunile de a reduce cheltuielile legate de întreținerea reședinței la jumătate, deoarece aceasta nu este în folosință, iar acțiunile Maiei Sandu au fost catalogate ca fiind doar vorbe goale de către Andrei Spinu.

”Deviza Maiei Sandu: „a promite nu înseamnă a face”. Cuvintele ei pompoase doar sună tare, dar în spatele acestei zarve nu urmează acțiuni reale. De exemplu, în campania electorală a promis că va dona reședința din Condriza unor proiecte sociale. Se preconiza înființarea unui centru pentru victimele violenței domestice pe mai mult de 500 de hectare din zona suburbană prezidențială. Cu toate acestea, Sandu continuă să folosească această casă luxoasă”, a notat Natalia Parasca.

Conform celor scrise de Parasca pe pagina sa oficială, această ”reducere” a costurilor folosirii vilei de la Condrița ar fi doar un „șiretlic”, sugerând că Maia Sandu ar continua să utilizeze reședința în ciuda promisiunilor făcute. Natalia Parasca a amintit cetățenilor și despre un spot publicitar care sugera că Maia Sandu va intra în istorie ca primul președinte al Moldovei care refuză să folosească reședința, doar că acesta nu reflectă realitatea, având în vedere că există fotografii cu președintele surprins la reședința respectivă.

”Pentru întreținerea vilei de 637 de metri pătrați și a unui teren imens, anual se cheltuiesc peste 100 de mii de euro. Și Andrei Spinu a mai anunțat public că aceste costuri vor fi reduse la jumătate, întrucît „reședința nu este în folosință”. Un frumos spot publicitar a sugerat că Sandu va intra în istorie ca primul președinte al Moldovei care a refuzat să folosească această reședință. Însă, judecînd după fotografiile în care președintele este surprins chiar la această „vilă”, este vorba doar de un șiretlic”, a concluzionat președinta partidului ”Renaștere”.

sinteza.org

Lasă un răspuns