Horoscop zilnic, sâmbătă 24 septembrie 2022. Mai multe zodii trebuie să evite întâlnirile romantice

horoscop 1 LIFESTYLE

Potrivit horoscop zilnic, sâmbătă, 24 septembrie 2022, în următoarele 24 de ore vom fi orbiți de iubire, dar nu este neapărat un lucru bun. Astrele au un avertisment pentru unii nativi, mai multe zodii ar trebui să evite întâlnirile romantice în prima zi de weekend. Trebuie să avem grijă mare și la bani, riscăm să pierdem sume destul de mari și să fim păcăliți.

Berbec

Nativul Berbec, unul dintre cele mai înțelegătoare și calme semne ale zodiacului trebuie să fie atent la partenerul de viață în următoarele 24 de ore și să nu își urce iubitul sau iubita pe un piedestal chiar dacă nu merită. Este momentul ideal să se desprindă de relații toxice.

Taur

Iubirea este cuvântul zilei pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii singuri ar trebui să evite întâlnirile romantice în prima zi a weekendului. Altfel, riscă să fie dezamăgiți ulterior.

Gemeni

Gemenii ar putea avea probleme în cuplu, ei și partenerul sau partenera de viață ar putea descoperi că au planuri total diferite pentru viitor.

Rac

Nativii Rac se vor simți debusolați, le va fi foarte greu să se concentreze, așa că astrele le recomandă să evite să ia vreo decizie importantă în următoarele 24 de ore. Nu trebuie să se lase păcăliți de promisiuni mărețe, sunt doar iluzii.

Leu

Zilele acestea vei fi mai tentat să faci cheltuieli, mai ales cheltuieli inutile care îți pot dezechilibra bugetul. Nu este exclus să-ți vină niște plăți din urmă și să fii nevoit să apelezi la economii. Dat fiind faptul că opoziția se petrece pe o axă financiară, ai grijă ce faci cu portofelul, să nu fii păcălit cu banii sau să-i pierzi.

Fecioară

Venus se află chiar în zodia ta, iar Neptun în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce multe iluzii în plan sentimental și idealizări are partenerului de viață. Zilele acestea evită întâlnirile romantice pentru că nu vezi realitatea și ulterior poți fi dezamăgit de cealaltă persoană. Dacă ai cunoscut pe cineva de curând, încearcă să nu te iluzionezi și să nu-ți faci speranțe deșarte.

Balanță

Venus este guvernatoarea ta și s-ar putea că opoziția cu Neptun să te facă să vezi realitatea complet diferit chiar ireal. Contextul astrologic atrage atenția persoanelor care sunt în relații toxice că este momentul să iasă din acestea. Este posibil ca teama de abandon sau de singurătate să se amplifice în aceste zile și să te facă iertător acolo unde nu este cazul.

Scorpion

Venus este planeta care îți guvernează relațiile , nativule Scorpion. Va forma această opoziție cu Neptun din sectorul iubirii, așa că tendința ta către visare, idealizare și fantezie este foarte mare. Dacă ai o relație de cuplu care merge perfect, atunci sunt zile bune pentru romantism. Însă dacă ești singur și cunoști pe cineva ar trebui să ai grijă să nu îți faci iluzii prea mari. Poți fi dezamăgit ulterior.

Săgetător

Venus se află în sectorul carierei tale, prin urmare iluziile tale pot fi de natura profesională. Ai grijă ca dorința ta de afirmare și de recunoaștere să nu te facă să cazi în extrema cealaltă și să accepți orice propunere ți se face. Ai putea fi manipulat de persoane cu functie pentru a prelua niște responsabilități mult prea mari pentru tine. Asigură te că dacă primești o funcție, știi să o îndeplinești.

Capricorn

Venus este planeta care îți guvernează sectorul sentimental. S-ar putea ca zilele acestea să fii mai visător sau mai confuz cu privire la sentimentele tale. Pe de o parte, în cuplurile în care lucrurile merg bine. Sunt zile cu încărcătură romantică. Dacă ești singur, ai grijă să nu te lași furat de visare și iluzii. De aceea ar fi mai bine să eviți întâlnirile romantice în această perioadă.

Vărsător

Venus și Neptun formează o opoziție pe axa ta financiară, așa că încearcă să eviți cheltuielile nejustificate. Contextul astrologic avertizează asupra tendinței de a cheltui banii altora sau bani pe care încă nu îi ai, de exemplu, nu te împrumuta știind că vei returna banii din ceea ce urmează să primești. Evităm investițiile riscante și speculațiile financiare.

Pești

Venus se află sectorul relațiilor tale și formează o opoziție cu Neptun din zodia ta, prin urmare sunt zile în care visarea și confuziile sentimentale pot atinge cote maxime. Ai grijă la tendința de a-ți mințit partenerul. Unii nativi pot avea parte de neînțelegeri în cuplu din cauza faptului că nu înțeleg exact ce vrea cealaltă persoană. Dacă ești singur, evită întâlnirile romantice pentru că s-ar putea să-ți faci iluzii deșarte.

sinteza.org

Lasă un răspuns