Horoscopul săptămânii 18-24 octombrie. Berbecul trebuie să dea dovadă de mai mult tupeu

857d89a29c45a277ead821e76948a825 LIFESTYLE

Berbecul trebuie să dea dovadă de mai mult tupeu pentru a putea deschide anumite uși. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

Dragoste

În această săptămână vei lua taurul de coarne. Dacă există probleme de comunicare între tine și partenerul/a de viață, vei face totul și chiar mai mult de atât pentru a le doborî. Vrei să pariezi pe cea mai bună versiune a relației tale, chiar dacă trebuie să spui cuvinte dureroase.

Bani

Săptămâna aceasta vei putea găsi un loc de muncă. Astfel, dacă ești șomer/ă, va trebui să ai tupeu pentru a putea deschide anumite uși. Cu cât ești mai insistent/ă, cu atât șansele cresc. Problemele financiare se vor rezolva, chiar dacă nu imediat.

Taur

Dragoste

În această săptămână, prieteniile pot fi confundate cu ușurință cu dragostea, mai ales dacă ești singur/ă. Vei începe să privești pe cineva pe care îl cunoști de mult timp cu alți ochi. Posibil ca o relație cordială să evoleze în mod natural în ceva ce nu poate fi încă etichetat.

Bani

Lucrurile devin puțin mai dificile în mediul profesional. Vrei să faci unele schimbări, deoarece ești conștient/ă că există lucruri pe care le-ai putea face mai bine. Vei avea o voință de fier și vei ști cum să profiți de anumite oportunități financiare. 

Gemeni

Dragoste

Descoperirea beneficiilor vieții de acasă va deschide o nouă formă de dialog cu cei dragi. Vei simți că respectul pentru valorile familiei tale de origine aduce siguranță emoțională vieții tale pe de-a-ntregul.

Bani

Chiar dacă consideri că locul tău de muncă este unul sigur, săptămâna aceasta vei fi testat/ă și va trebui să le dovedești celor din jur cât de important/ă ești pentru companie. Vei fi inspirat/ă și vei acționa astfel încât să îți aperi interesele, prestigiul și veniturile. 

Rac

Dragoste

Se spune adesea că dorința e sinonimă cu puterea. Și, săptămâna aceasta, vei face lucruri grozave, lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna. Pentru că în tine există un magnetism mare, o putere interioară face ca dorințele să ți se împlinească cu ușurință în ceea ce privește dragostea.

Bani

La locul de muncă vei avea inițiative bune și vei fi un as în detectarea oportunităților de progres în domeniul în care activezi, dar și pe plan financiar. Dă-i odihnei importanța pe care o merită dacă vrei să dai și mai mult randament. 

Leu

Dragoste

Săptămâna începe cu mult romantism, pe măsură ce zilele trec acesta scade, iar în weekend reapare cu toată splendoarea sa. Evită să iei decizii drastice în ceea ce privește dragostea. Dacă ești singur/ă, vei porni în căutarea iubirii.

Bani

Proiectul în care ești implicat/ă acum și în care îți investești timpul nu îți va oferi beneficiile financiare pe care le-ai așteptat. Acțiunile tale în ceea ce privește banii vor fi impulsive, indiferent dacă este vorba despre achiziții sau împrumuturi. Ambele sunt sortite eșecului sau pierderii.

Fecioară

Dragoste

Te simți mult mai liber/ă să iubești săptămâna aceasta. Ai lăsat oarecum misterul și frica deoparte și înțelegi că relațiile secrete nu duc nicăieri. Înțelegi, în sfârșit, că cel mai frumos lucru din lume este să poți striga în gura mare că ești îndrăgostit/ă.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie luate decizii importante, așa că gândește-te bine la pașii pe care trebuie să îi urmezi. Greșelile din această viață se plătesc scump sau sunt imposibil de corectat. E posibil, de asemenea, să te confrunți cu probleme de stres sau anxietate din cauza problemelor financiare. 

Balanţă

Dragoste

Dragostea va fi de partea ta în această săptămână. Îți vei găsi curajul să faci acel pas final pe care ți-a fost atât de greu să îl faci până acum. Astfel, vei avea parte de experiențe noi foarte intense și fericite.

Bani

La locul de muncă, ți se va cere să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare cu ceilalți. Trebuie să găsești echilibrul potrivit între a prelua comanda și a fi diplomat/ă. Cu banii nu o duci rău, însă nu îți poți permite încă acel obiect mult dorit.

Scorpion

Dragoste

Pornește cu speranță această săptămână, doar așa vei reuși să găsești o nouă cale alături de partenerul tău. Dacă o pierzi și nu mai crezi în relația ta, cel mai probabil aceasta va ajunge la final la un moment dat. Schimbă-ți atitudinea și, dacă este necesar, fă unele ajustări care să te conducă spre fericire.

Bani

Astrele te sfătuiesc să continui în același ritm la locul de muncă și să te ocupi de sarcinile tale, chiar dacă acestea par obositoare și repetitive. Încearcă pe cât posibil să încetezi să pui banii pe primul loc, deoarece riști să dai greș în toate. 

Săgetător

Dragoste

Vei avea trei lozinci în această săptămână: intensitate, pasiune și distracție. Fie că este vorba de a îmbunătăți relația pe care o ai deja sau de a găsi una nouă, inspirația ta va fi maximizată de astre. Vei ști ce să faci pentru a obține tot ceea ce îți dorești pe plan sentimental.

Bani

În domeniul profesional, va fi o săptămână foarte activă, în care va trebui să fii atent/ă să nu cazi în capcana excesului de încredere dacă vrei să ai succes. E posibil să ai așteptări prea mari în ceea ce privește banii sau chiar să fii sigur/ă că vei obține suma dorită, dar vei primi o palmă peste față.

Capricorn

Dragoste

Astrele dau putere dorințelor tale de dragoste și armonie din cadrul cuplului. Vei face ce consideri că e mai bine pentru a avea parte de pasiune în relație și atât tu, cât și partenerul/a de viață să fiți mulțumiți. Dacă ești singur/ă, dragostea nu se zărește, caut-o mai departe!

Bani

Vei avea parte de succes profesional și de întorsături de situație favorabile. Cu toate acestea, nu același lucru se poate spune și despre bani, deoarece vei avea parte de unele cheltuieli imprevizibile care te pot lăsa cu buzunarele goale. 

Vărsător

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea o ocazie unică de a rezolva problemele din relația ta. Simțul umorului, afecțiunea și contactul fizic te vor ajuta să te aproii de partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o dispută cu o persoană care îți va deveni apoi iubit/ă.

Bani

Pe plan profesional, ceea ce va ieși cel mai mult în evidență săptămâna aceasta va fi inventivitatea ta. Creativitatea ta va fi ceea ce va deschide porțile către multe noi oportunități, atât în ceea ce privește cariera ta, cât și banii. Se anunță zile bune!

Pești

Dragoste

Există riscul infidelității. S-ar putea să fii trădat/ă sau să trădezi. Dacă ești singur/ă, vei dori să îți găsești partenerul/a ideal/ă și vei începe să cauți acea persoană perfectă la care visezi. Nu ținti prea sus, perfecțiunea nu există!

Bani

La locul de muncă, ritmul va încetini din cauza oboselii mentale. Dacă profesia ta are de-a face cu calculele, săptămâna aceasta vei avea mult de muncă și clienți noi. Nu există semne că situația ta financiară s-ar putea îmbunătăți, dar nu este cazul să te plângi din această cauză. 

sinteza.org

Lasă un răspuns