VIDEO// Seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut Jocul Calamarului – Squid Game

squid game games ranked LIFESTYLE

Lansat în prima jumătate a lunii septembrie, Jocul Calamarului sau Squid Game, a reușit într-o perioadă relativ scurtă de timp să devină unul dintre cele mai urmărite seriale ale platformei Netfix.

Produs în Coreea de Sud, serialul fenomen Squid Game urmărește povestea unor necunoscuți care sunt aduși pe o insulă misterioasă, unde trebuie să îndeplinească o serie de provocări. Miza finală? Un premiu de 38 de milioane de dolari. Desigur, probele nu sunt deloc ușoare, iar cei care trag sforile, nu au nici un interes ca jocul să fie așa.

De aceea pentru toți cei pentru care primul sezon nu a fost de ajuns, avem câteva recomandări care s-ar putea să fie exact ce trebuie.

Sweet Home

Sweet Home este o altă dramă coreeană, horror-fantasy și spune povestea unui grup de oameni care ajung să fie închiși într-un complex de apartamente în timp ce restul lumii se transformă în monștri. Însă ceea ce este și mai interesant este că acești monștri reflectă demonii lor interiori. Grupul trebuie să lase deoparte diferențele pentru a putea rămâne în viață.

3%

3% este un serial brazilian și urmărește povestea unor adolescenți care luptă pentru libertate. Doar că de această acțiunea se petrece într-o societate distopică, iar aici personajele au o singură șansă de a trăi viața la care visează. Pentru că în această lume, doar 3% din societate își duce traiul într-un paradis insular, în rest toți cei care își doresc să ajungă acolo trebuie să treacă de ,,Proces”, o serie de teste menite să demonstreze care este valoarea cuiva. Aceste teste sunt numeroase și pot fi atât fizice, cât și mentale.

Alice in Borderland

Acesta poate fi unul dintre serialele cele mai asemănătoare cu Jocul Calamarului și este despre un grup de oameni care sunt nevoiți să rezolve o serie de jocuri, dacă vor să supraviețuiască.

Această serie japoneză urmărește un pasionat de jocuri video, și pe cei doi prieteni ai săi, care ajung să fie aruncați într-o versiune alternativă a orașului Tokyo. Chiar dacă în acest serial nu se pune accent pe competiție, personajele au de rezolvat o serie de puzzle-uri pentru a rămâne în viață.

Kingdom

Kingdom este tot o dramă sud-coreeană, iar acțiunea se petrece în perioada Joseon. Seria urmărește povestea unui prinț moștenitor, care începe o investigație pentru a descoperi sursa unei boli misterioase care a început să se răspândească în țară.

Un serial care va surprinde prin scenografie, decor și o distribuție extrem de talentată. Iar fanii The Walking Dead vor fi mai mult decât încântați să urmărească această serie. Însă trebuie menționat că este un serial destul de sângeros.

sinteza.org

Lasă un răspuns