Strigătul de disperare al familiei unui moldovean de 33 de ani DECEDAT în Germania

ACTUAL

La data de 9 octombrie 2021, soroceanul Petru Ghilețchi, în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viață fiind la muncă în Germania, scrie paranteze.md.

În noaptea de sâmbătă spre duminică i s-a făcut rău. A chemat ambulanța, dar echipajul medical a ajuns abia peste trei ore. Inima lui Petru nu mai bătea, transmite Observatorul.md.

„Petru nu avea boli cornice, era un băiat activ și iubitor de viață”, susține ruda acestuia, Marinela Cosoroțov. Astăzi, fratele său Andrei a plecat în Germania să preia corpul lui Petru de la morga din orașul Wuppertal. Între timp, urmează să i se facă și expertiza medico-legală pentru a stabili cauza decesului.

Familia lui Petru vine cu o rugăminte către toți oamenii cu inimă mare: de a ajuta să se aducă corpul neînsuflețit în Moldova.

Costul procedurii de repatriere este de minimum 2.500 de euro, o sumă impunătoare pentru familia din Soroca. Până astăzi au reușit să adune doar 3.000 de lei.

Pentru părinții lui Petru acum fiecare bănuț este important ca să își vadă pentru ultima dată fiul.

Cei care au posibilitatea să ajute familia Ghilețchi, pot transmite o minimă contribuție financiară la numărul de card Moldindconbank: 4028 1100 2617 5460.

sinteza.org

Lasă un răspuns