Igor Dodon: PAS controlează toate instituțiile statului din țară și nu poate gestiona criza economică

precizarile lui igor dodon privind compensatiile la energia electrica oponentii nostri au argumente penibile POLITIC

„Negocierile trebuiau să fie inițiate încă în luna august, imediat după ce a fost numit noul guvern, dar nu să se ocupe de declarații deșarte și populiste”, a declarat liderul PSRM,  cu referire la vizita la Sankt Petersburg a viceprim-ministrului, Andrei Spânu .

Igor Dodon a menționat că, în ce privește căutarea unor surse de alternativă de livrare a gazelor în Moldova de la partenerii din Occident, este doar populism.

„Desigur, gazele pot fi livrate și din Occident, prin conducta turcească sau cele din nord…, dar acestea vor fi gaze rusești care vor costa mai scump din cauza cheltuielilor suplimentare de transportare. Iar de la partenerii din Occident trebuie să se ceară bani pentru a oferi compensații populației din cauza creșterii semnificative a tarifelor la gaze.

Din cauza faptului că guvernarea precedentă este vinovată de situația actuală de criză care s-a creat în sectorul energetic al țării, dar totodată recunoscând că acel acord a fost convenabil pentru țară… vom auzi de multe ori acest lucru de la partidul care controlează toate instituțiile statului din țară și nu poate gestiona criza economică, socială și cea energetică”, a subliniat Igor Dodon.

sinteza.org

Lasă un răspuns