FOTO// Cum arăta Carla’s Dreams în adolescență. Colegii de școală ai artistului au dezvăluit o poză pe internet

maxresdefault 3 ACTUAL

Carla`s Dreams, născut în Republica Moldova, este unul dintre cei mai populari artiști din România, însă nici până astăzi nu și-a dezvăluit identitatea reală, deși au trecut mai bine de opt ani de la lansarea proiectului.

Întrebat cum este să fii atât de faimos, dar să trăiești în anonimat, artistul a răspuns zâmbind:

„Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el”.

Întrebat dacă nu și-ar fi dorit să savureze această notorietate și fără mască, Carla`s Dreams a continuat:

„Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi / mine”.

Acesta a spus că la început a contat în ochii publicului și această prezență scenică inedită, însă nu neapărat și acum.

„Cred că a contat în stadiile incipiente ale proiectului, dar nu cred că mai contează acum. Anume pentru că imaginea nu se schimbă, dar muzica… da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a mai spus Carla`s Dreams.

Și pentru că nu este o persoană absolut necunoscută în rândul prietenilor sau foștilor colegi de școală care se bucură pentru succesele lui Carla’s Dreams, pe rețelele de socializare a apărut o poză cu artistul din anii de adolescență. Se vehiculează că așa arăta adolescentul care a crezut în talentul său și a devenit îndrăgit de fani din lumea întreagă.

FOTO// Cum arăta Carla’s Dreams în adolescență. Colegii de școală ai artistului au dezvăluit o poză pe internet

sinteza.org

Lasă un răspuns