VIDEO// Sergiu Voloc îi cere Marianei Rață să prezinte probe că nu are vreo tangență cu Viorel Morari: Vină cu dovada

sergiu voloc ii cere marianei rata sa prezinte probe ca nu are vreo tangenta cu viorel morari ACTUAL

Vestitul actor din Republica Moldova, Sergiu Voloc, se arată nedumerit de atacul din ultima perioadă a cetățenilor asupra ex-deputatului român, Cristian Rizea. Mai mult de atât, într-o intervenție video pe pagina sa de Facebook, actorul a venit cu un șir de sugestii în adresa jurnalistei de la TV8, Mariana Rață.

„Rața face mac-mac-mac, după care – pipi în lac. Acela de la Valea Trandafirilor(…) Acest Rizea mie îmi place pentru că, într-adevăr, eu înțeleg că el asta își face pentru interesele personale, dar a prins piața moldovenească”, a menționat Sergiu Voloc.

Totodată, potrivit lui Voloc, declarațiile din ultima perioadă ale jurnalistei de la TV8, Mariana Rață, ridică mai multe semne de întrebare, decât clarificări pentru publicul larg.

„Doamna Rață, dar chiar mi-i interesant, declarația pe apartamentul tău din Valea Trandafirilor, din ce bani pe jurnalism? Căsătorită nu ești, ești oleacă cam izghită, de unde ai tu apartament acolo? De ce taman lîngă Veaceslav Platon și de ce în complexul cela unde mișună atîta lume de interese. Vino cu dovada că nu ai nimic cu insteresele obscure din sistem. Eu de exemplu, nu m-aș uita la tine, da dacă s-a uitat Viorel Morari(…) Mă interesesază dacă vreo tangență cu omul din sistem Viorel Morari care la fel e îmbogățit ilicit el și toată familia lui”, a mai spus Voloc.

În context, Voloc i-a cerut Marianei Rață să prezinte public, cererea prealabilă depusă de jurnalistă împotriva lui Rizea și să dezvăluie învinuirile ce li se aduc.

Mai mult de atât, Voloc n-a trecut pe alături nici de subiectul privind participarea Președintelui Maia Sandu la Adunarea Generală a ONU, care va avea loc în perioada 21-22 septembrie la New York, SUA. În filmulețul postat, actorul ține să avertizeze Președintele să fie mai atentă la declarațiile pe care le face.

„Maia Sandu, eu te rog frumos să fii atentă la ONU ce vorbești că gazul n-al plătești tu. Facturile ți-l plătește bugetul. Statul are grijă să fie bine. Du-te și mai spune acolo ceva despre ”Platforma Crimeea”, bine? Și așa o ducem ca primatele”, a conchis Sergiu Voloc.

Amintim că, fostul deputat român, Mihai Cristian Rizea, a depus de curând o plângere la Procuratura Generală pe numele jurnalistei Mariana Rață. Acesta o învinuiește de calomnie și acuzații denigratoare în adresa sa. Mihai Cristian Rizea menționează că anumite declarații ale Marianei Rață sunt mincinoase.

De menționat că un conflict de proporții s-a iscat între Mariana Rață și Mihai Cristian Rizea, după ce ex-candidatul la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului NOI, a plasat recent pe contul său de Instagram mai multe detalii care ar confirma faptul că jurnalista de la postul TV8, Mariana Rață, ar fi amanta fostului șef de la Procuratura Anticorupție, Viorel Morari.

Mai mult de atât, Cristian Rizea a promis urmăritorilor săi de pe Instagram că urmează și alte dezvăluiri despre relația Marianei Rață cu Viorel Morari, dar și detalii despre banii pe care jurnalista îi primea din surse obscure.

Ulterior, Mariana Rață a făcut o postare pe Facebook în care dezminte informațiile. Jurnalista neagă vehement relația ei cu Viorel Morari, declarând pe pagina sa că ar avea loc un atac concertat asupra TV8.

Reacția jurnalistei Mariana Rață nu s-a lăsat mult așteptată și în dimineața zilei de 17 septembrie, aceasta a scris o plângere la poliție pe numele fostului deputat din Parlamentul României, Mihai Cristian Rizea. Jurnalista a declarat că cel din urmă se eschivează de la întâlnirea cu avocatul pentru a-i fi înmânată cererea prealabilă. Mai mult, pentru a nu permite specularea de către fostul deputat că ar avea ceva de ascuns, aceasta a publicat plângerea depusă pe numele lui.

sinteza.org

Lasă un răspuns