FOTO// Unde se află Natalia Morari? Anunțul făcut de fondatoarea TV8

ACTUAL

Jurnalista Natalia Morari ar fi răspuns cârcotașilor care o acuză că ar fi plecat în Londra, acolo unde se află Veaceslav Platon, care este și tatăl copilului fondatoarei TV8.

Astfel, tânăra mămică a postat o poză pe pagina sa de Instagram, însoțită de un mesaj. Chiar dacă jurnalista nu a menționat unde se află, locația postării rămâne a fi Republica Moldova, Chișinău. Acest lucru ar însemna că Natalia Morari se află în țară, și nu în Londra.

”Văd că unii își varsă veninul și povestesc că am evadat din țară. Îmi rămâne doar să zâmbesc și să arăt adevărata evadare a mea. Un weekend frumos tuturor”, a scris jurnalista.

FOTO// Unde se află Natalia Morari? Anunțul făcut de fondatoarea TV8

Menționăm că recent, fostul deputat din Parlamentul României, Cristian Rizea, a comunicat publicului său de pe Instagram că Natalia Morari ar fi părăsit Republica Moldova, plecând în Londra.

Contactat de redacția Sinteza, Veaceslav Platon a negat acest lucru, afirmând că jurnalista se află în Republica Moldova, alături de fiul Rem.

Amintim că, a fost generat un scandal imens în societate la data de 8 septembrie 2021, când Natalia Morari a anunțat public despre faptul că tatăl bebelușului ei ar fi Veaceslav Platon. Jurnalista a declarat că SIS prin șantaj a făcut-o să anunțe detalii din viața ei privată. Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate a invitat-o public pe Natalia Morari să prezintă dovezi că ar fi șantajată de angajați ai acestei instituții, așa cum a anunțat ea astăzi.

Mai multe ONG-uri media, dar și alți jurnaliști, au criticat-o pe Natalia Morari pentru faptul că aceasta ar fi avut un conflict de interese, iar în urma dezvăluirilor presa liberă ar avea de suferit.

sinteza.org

Lasă un răspuns