VIDEO// Coaliția PAS-PLDM-PDM din satul Condrița a votat împotriva alocării a 2 milioane de lei pentru grădinița locală

coalitia pas pldm pdm din satul condrita a votat impotriva alocarii a 2 milioane de lei pentru gradinita locala POLITIC

Primarul localității Condrița, Andrei Donică, se arată indignat de faptul că consilierii locali din Condrița (PAS-PLDM-PD), au votat în cadrul ședinței consiliului local din 14 septembrie, contra rectificării bugetului satului, cu includerea în bugetul local a 2 milioane de lei, bani ce au fost acordați prin dispoziția Primarului General al municipiului Chișinău, Ion Ceban și care erau destinați pentru instituirea primei instituții preșcolare din istoria satului.

Printr-un material video postat pe pagina sa de Facebook, primarul menționează despre faptul că consilierii locali din PAS, PLDM și PD, erau obligați să voteze pentru rectificare, fiind notificați de Cancelaria de Stat.

Totodată, alesul poporului a ținut să reamintească despre faptul că consilierii sus-menționați au votat contra rectificării, neacceptînd acei 2 000 000 lei și pe data de 14 iunie 2021.

Odată cu neregulile depistate, Donică a ținut să lanseze un apel în adresa edilului Capitalei, Ion Ceban, prin care-i cere să facă lumină în acest caz și să identifice o soluție potrivită.

„Acum unica șansă pentru Condrița, de a obține acest mare cadou, este implicarea personală al Primarului General și împreună cu mine să găsim o soluție legală pentru a finisa și amenaja cu mobilier si tehnica necesară, imobilul procurat anul trecut pentru înființarea grădiniței!”, a mai menționat Andrei Donică.

sinteza.org

Lasă un răspuns