Sinteza.ORG a devenit partener media oficial al Federației de Padel din Republica Moldova

photo 2021 09 16 15 46 02 ACTUAL

Portalul de știri Sinteza.ORG continuă să fie alături de cei care promovează un mod sănătos de viață, accepând provocarea de a fi parteneri media ai Federației de Padel din Republica Moldova.

Sinteza.ORG a acceptat provocarea președintelui Federației de Padel din Republica Moldova, domnul Mihai Burciu, de a promova padelul național prin informarea cetățenilor și a publicului său despre loturile naționale, competițiile naționale și internaționale oficiale, seminarele, cursurile pentru formarea antrenorilor, arbitrilor și managerilor, lecțiilor deschise, evenimentelor speciale, și alte activități ale forului național de specialitate.

Mesajul președintelui Federației de Padel din Republica Moldova, îl puteți vedea AICI.

Sinteza.ORG este un site de știri ce într-un timp relativ scurt a devenit popular, dar și de încredere. Echipa noastră de știri a obținut aceste rezultate datorită profesionalismului și dedicației, menținând în același timp imparțialitatea politică și ideologică.

Fiți cu Sinteza.ORG, citiți cele mai recente știri, despre sport, politică și alte teme de actualitate. Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele de socializare și canalul nostru de Telegram.

Dacă aveți știri care ar face oamenii să vorbească, le puteți expedia pe adresa de e-mail redactia@sinteza.org.

Telegram – https://t.me/sinteza_org
Facebook – https://www.facebook.com/sinteza.org

sinteza.org

Lasă un răspuns